Orange

Hodnotenie Orange

1.4
86
(1.4)
(1.4)
(1.4)
(1.2)

E

01.04.2020
Už nikdy
Už toho mám dosť. Zo začiatku šiel dobre ale prešlo pol roka a šlak trafiť. Neobmedzený internet za také penieze a ešte sa mi stále strácajú pakety. Ako mám teraz odchytávať cez Wireshark. Dva týždne ide a potom musím zbytok mesiaca hladieť do steny. Už nikdy viac.

Záhorák

01.04.2020
Pomoc
Už mňa to fakt nebaví stát u routera a stále ho resetovat . Lepší internet majú aj deti v Afrike . A tie nekresťanské peníze . Nevím proč sem to podpísal asi náhly zmyslový kolaps . či pjekná pani zamestnankyňa . Hodzid o zem rošlapat a spálit ani to by nepomohlo . Aspoň pripudnú další deti ked neni internet .

Kúcan

01.04.2020
Uplne zle
Uplne zle moc pýtajú aj za výjazd za to že opravijá vlastnú chybu v atomovém bunkru by sem mnel lepší internet nepodpisujte nic rači si strčte do grumbíru káble to produkuje lepší net jak má tady orinč

Nemenovaný

01.04.2020
Internet
Hrozný internet, 60 gb na mesíc a za 3 dni mňa vypnú. Potom čekám znova do 1. a modlím sa aby 2 roky ubjehli co najskúr. Ked si chcem doplatit za internet pýtajú 5€ a za 2 dni je fuč. Lepší internet má moja babka na kopanicách.

Michaela

30.03.2020
Pevny Internet na doma
Cakala som len na tento mesiac a tento rok. Som slobodna a s usmevom na perach si mozem povedat ze odchadzam od tychto zdieracov. Internet nezvlada pripojenie dvoch ludi ak chcu pozerat videa kazdy svoje - nedaj boze ze by jeden z nich si zmyslel stahovat nejaku hru. Celkovo som sa stazovala na pomalost a vypadavanie interneru za posledneho pol roka 4x. Prvy krat - pozru sa na to za dva dni zavolali je to opraene ale podla merania nespravili nic. Druhy krat - opat sa na to pozru - rovnaky vysledok. Treti krat - mam zly router ze vymenia zadarmo -na predajni mi povedali nie zadarmo nevidia v systeme ze by to tak malo byt ze 20 € mi pride faktura ja hovorim ok ved nech pride to bude tanec lebo pri nahravanom rozhovore mi vravela pani nieco ine. Stvrty krat - kedze nepomohla ani vymena routera asi uz nevedeli co mi maju povedat a moja rychlost internetu ktora nedokaze pokryt normalne ani dvoch uzivatelov je vraj normalna. Takze zbohom viazanost, zbohom Orange.

Michal Prievidza

27.03.2020
Peniaze von oknom
Optika od orange, zakaznicky servis, kvalita internetu= vyhodene peniaze von oknom.Denne restartovat 10x aby to islo aspon rychlostou slimaka. Orange mafia aj s ficom

Misho

24.03.2020
90% recenzii nepravda?
Chcem len povedať že 90% týchto recenzií je vtipných. Áno, orange nie je top provider, má svoje muchy. Ako DNSky ktoré padajú. Ale takto. Mám 2x DSL + 2x LTE. Platím skoro 50€/mesačne. Počas 4 rokov boli určité výpadky ale nič katastrofálne. Ak padne DSL idem na LTE a opačne. LTE za 2 roky vypadlo na pár hodín. Chyba na BTSke. DSL padali častejšie ale to nie je chyba orangeu ale debii|neho telekomu... Staré karty v DSLAMe atd atď... Neochota technikov. Treba si uvedomiť že LTE na doma ide cez 800MHz pásmo a aj tak to šľape dosť slušne... 30/40Mbit mimo špičky. Áno v špičke to padá aj pod 8Mbit.ale stále sa dá natom fungovať.

Peter

14.03.2020
ADSL 15
Neodporúčam internet je nestabilný ping skáče v rozsahu od 50-1000+, download speed je úplne náhodný, po zrýchlení balíku z pomalšieho nám to 2 mesiace zabudli nahodiť Vysoko neodporúčam za 15 eur mesačne sa vôbec nevyplatí.

123

07.03.2020
domaci 4G internet
Internet zo zemiaku by bol lepší.

kalasnikov

29.02.2020
Paušál,služby, cena
Najhorší operátor na Slovensku vo všetkom!...nikdy viac

Radim

22.02.2020
Levice
Vôbc neodporúčam, úplne na nič.

Michales

17.02.2020
Čadca
Dosť zly net blbý, pomalý ide iba 0.01kb/s. Ja už som zaplatil pokutu a idem do ineho aby sa len vedelo .

peter

17.02.2020
vpadava
neodporucam

JAR

10.02.2020
DSL rychlost 8Mb,
Pri zmluve slubuju čo slubit nemôžu,Rychlosť do 8Mb to hej skutočnosť tak do 2Mb aj to stále kolíše,. Viem že bývam asi na kopaniciach kde toho nieje na vyber.Starostlivosť o zakaznika nulová,stále o tom istom a náprava žiadna.Nie som asi sam ako tak čítam recenzie.Už ma to unavuje nestabilne,mala rychlost pripojenia,Orange si neuvedomuju že je to vedene po kabloch ešte s predstoročia Telekomu a nikto nič nerenovuje. a naroky stupaju na pripojenie.Je to smutne že zakaznik plati službu ktora sa neda využivat,a ešte Vam povedia že ste viazany zmluvou.Ak niekto chce ten najhorši internet tak od Orange

kelmer

08.02.2020
Internet na doma
Fuj, sľubujú už dva mesiace zvýšenie uploadu a downloadu a nič... Hlavne že na faktúre je cena za rýchlejší internet.

Bc

01.02.2020
Internet na doma
Ide mi to na maximum čo dovoľuje lokálna ustredna . Používam aj mobilné pripojenie a to po celej Európe, nakoľko som Tirak a problémy mám len ak je nafigu momentálna sieť, ale stačí ju manuálne zmeniť a zas fachčí super , takže verejnou nieje problém v Orange ale v nastaveniach

kep

22.01.2020
sľuby sa sľubujú a ..................
Tak môj "milovaný" orange, Internet mám od roky 2015, jedná sa o mobilný "štart", slubované prenosy podľa prospektu pre sieť 3G 14,4 / 0,5 M, skutočnosť i 0,3 / 0,15 často vypadáva, nutné resetovať. Zariafenie Prestigio 3037, dodané firmou. Návšteva vpredajni N.M.n/V.. Paní vedúca po ukázke skutočností preložila Simku do svojho zariadenia a vykonala speed test. Ten vcelku splňoval sľubované, záver: zariafenie treba hodiť do koša a kúpiť si nové. Môj názor: nakoľko mi toto zariadenie dodal poskyťovateľ internetu malo by splňovať podmienky a to rozhodne nesplňuje. Čia je to chyba? Zariadenie mi " skontrolovala " i pi vedúca, začala mi mazať fotky a to bez súhlasu = naprosto neprofesionálne konanie. No i po tomto zásahu je to bieda, prenosy sa nezlepšily, internet pri práci mrzne, nutné vypnutie. Ďakujem za takéto služby. Mením firmu.

Saenes

21.01.2020
Neodporúčam
Totálne neschopný internet

Vejonka

20.01.2020
Utekajte z orangu
Ja mam tiez zlu skusenost manzel zobral tablet k pausalu s mesacnymi splatkami za internet .tablet od nova zamrzal ked sa stiahla nejaka jednoduch hra vobec neprehral skratka cely tablet na nic aj predavacka povedala ze by ho najradsej hodila o zem no cudujme sa z reklamacie prislo ze je tablet slaby a znesie internet len na pozeranie splatky mi zostali tablet mozem zahodit a to sme tam s manzwlom okolo 6 7 rokov dosplacame telefony a utekame prec uzer nici

Maťo

19.01.2020
Neodporúčam
Absolútne neodporúčam a už teraz ľutujem, že som prešiel k nim. Nesplnené, čo bolo sľúbené.

Roman

14.01.2020
Optická sieť
Zatiaľ najrýchlejší internet, najlepšia technológia aj služby Orange Doma.

Ľuboš

12.01.2020
Internet na doma 4G
Totálne pomalý a ešte chcú aj 22€ mesačne no fuj...

David

07.01.2020
DSL internet
NAjhorši internet..aky len som kedy mal...LUDIA ani ho nekupujte...nič stym neurobia ked tam zavolate... Bodajby ste ho ani nikdy neponukali....

....

28.12.2019
Intetnet na doma
Internet vypadne 50 krat za den a je pomaly, orange vie o tom ze ich internet je uplne nanic, ale ako vidim nic kvoli tomu nerobia, bodaj by skrachovali lebo toto uz neni normalne, konci zmluva a uz nikdy viac mozete sa orange hanbit.

zuzana

26.12.2019
opticky net
ponukaju akciu s natiahnutm optickych kablov..zadarmo na tri mesiace, len dva centy za prenajom techniky. Zaujimal ma len internet, ziaden kombinovany balik..A stanovila som, kolko som ochotna max platit, ze nic viac nechcem. pri otazke, kolko stoji net po tych troch mesiacoch povedal chlapik, ze to bude rovnaka suma. Dohodli sme sa, nasledne kurier doniesol zmluvu. Vyjadrila som sa, ze predsa nemozem podpisat len tak narychlo zmluvu, dodatky, ktora ma dokopy vyse 30 stran..ze sa nechcem takto viazat a neviem detaily. Kurier mi povedal, ze to je OK, ze sa to da zrusit do 14 dni. Tak som to za tejto podmienky podpisala a prevzala. ALE TOTO JE CHYBA. Zmluvu sice mozete zrusit do 14 dni, ale za jej plnenie uz musite zaplatit! pricom vam nenaskocila este ziada sluzba. Je to hnus, ti ludia zavadzaju ba doslova klamu. Je to aj moja blbost, ze som si v praci rychlo neprecitala nekonecny dokument! ale presne toto je zrejme taktika. Nahovoria vam, ze je to v pohode, ze to mozeme odvolat, ale to, ze uz mate aj za to zaplatit, vam nepovedia.

Podvedený zákazník

20.12.2019
Vianočné zmeny ORANGE
Najnovsim "proklientskym" tahom" Orange pre dlhorocnych zakaznikov je, ze Vam bez suhlasu zmenia pausal, na novy s odlisnymi sluzbami, ktory je vyhodny akurat len pre nich. Samozrejme zabalene do pozlatka v podobe uzasnej starostlivosti o zakaznika - ww.orange.sk/zmena Tymto tahom sa zbavuju povodnych, pre nich nevyhodnych pausalov, ked potrebovali nabrat co najvacsi pocet novych zakaznikov.

Slniecko

16.12.2019
Prenos internetu z Telekom na Orange
Orange mi zavolal a ponukol vyhodny pausal s internetom ak si k nim presnesiem opticky internet.Slubovali mi 1Gb dat mesacne na pausale. Nakoniec kurier nedoniesol SIMkartu a tak som musela ist tam osobne si vycakat dlhu radu pred Vianocami, aby som dostala novu. Nikdy nerieste nic cez kuriera ak nemusite, lebo vam moze priniest chybnu zmluvu a neda sa z nej len tak vycuvat , nemate cas si ju precitat. Aj ked vam povedia, ze do 14 dni mozete vsetko zrusit. Nenechte sa oklamat, budu stale chciet peniaze za ten mesacne pausal ! Cislo z Funfonu na novy Orange pausal sa mi nikdy neprenieslo. Dosla faktura na 15 eur, 10 eur bolo za tu SIM kartku, ktoru som si vyzdvihla v Orange (s tym poplatkom ma nikto vopred neoboznamil) a plus 5 eur za pausal s iba 100MB dat na mesiac namiesto 1Gb. Vraj mi to vystornuju. Tak som sla naspat do Orangu, ze celu zmluvu zrusim. Tam mi povedali, ze zmluvu zrusia, ale fakturu 15 eur musim zaplatit ! Nepouzila som ani cent zo sluzieb, co mi ponukli a dokopy som zabila hodinu cakanim v rade, bola som tam trikrat ! Vraj mi zavola reklamacne, lebo oni mi nemozu osobne pomoct. Uz cakam 4 dni, keby mi reklamacne zavola, lebo vraj ja im nemozem zavolat. Nech si tie svoje sluzby niekam strcia ! Orange Avion ma najhorsich zamestnancov, ktori su neochotni a nic nevedia. Vas opticky internet nechcem a z Funfonu, ktory vam patri odchadzam do 4ky.

Henrieta

22.11.2019
Kvalita sluzieb
Výpadky internetu. Setobox po dvoch hodinách prestáva reagovať. Treba reštartovať. Za vecer sa bežne aspoň raz vypne sám od seba. Kým sa spustí tv tak prejdu aj styri minuty. Konci mi zmluva. Som dlhoročný zákazník, tak som cakala, že pri podpise novej zmluvy mi ponuknu zariadenia, ktoré mi zaručia bežne dostupné kvalitne služby. Majster sveta na pobočke mi oznámil, že za takúto bežnú kvalitu si budem musieť priplatiť. To vážne? Musím si priplatiť aby veci, ktoré mi poskytnú fungovali? Odišla som znechutená a bez zmluvy.

Mirka

05.11.2019
Nahlásenie nefunkčné ho setaboxu...
Volala som na 905 kde mi pánko povedal ze mam nahlásené reklamáciu a môžem ísť na ktorú kol ek predajňu, prídem na predajňu a oni mi povedia ze to nemajú a mam si opätovne zavolať na 905.opatovne som zavolala kde mi pani oznámila že to tam nemajú a ani nevie kedy budú mať,panicka mi povedala ze mam sa dohodnúť na predajni a takto si ma pohadzovali hore dole ale všetci od všetkého ruky preč. Celý Orange je na prt a len okrádajú ľudí a klamú. Už nech mi skončí viazanosť a nikdy viac ORANGE

MS

20.10.2019
Trnava platby, pristup
Orange...po 18 odchadzam ..za dva mesiace mi prisla 500€ faktura.. dvojnasobne faktury mi chodia ...UŽERA...odvoveodnenie..fakturu platite mesiac dopredu...!!!?ako mozu vediet kolko prevolam ked mesiac fakturacne obdobie nieje ukoncene???City arena Trnava nechota, každý hovori niečo ine...neodbornost..na linke drzi jak plostice..nevedia podat inf..pokladaju tel.. otras fuj ..a internet..furt vypadava ..

Mm

19.10.2019
Internet v telefone
Orange sú jedna skur*ena hanba, mám maximálny paušál a nevie mi nikde načítať ani len maily, čakám dve minuty kým mi ich zobrazí. O nejakých stránkach sa ani nebavme. Dúfam že si za toto dobre poj*bu matere skur*enci vyk*rveni

Ferko45

17.10.2019
Orange net
Orange mi dal zmluvu na optiku, za 2 mesiace mi ju nebol schopný zaviesť. Chodil som sa na predajnu pravidelne sa informovať, kedy ma pripoja, konkretny ani priblizny datum som sa nedozvedel ani na predajni ani na zakaznickej linke. Ludia nekompetentní, kazdí mi povedal nieco ine. Tak som sa rozhodol zmluvu zrusit. Snazil som sa vysvetlit ze ja na zavedenie netu nemozem cakat 2 mesiace, to nejde. Este boli urazení, ze som sa rozhodol u nich nieco zrusit. Zavadzanie, osklbavanie ludí. Som znechutený

Ivan

04.10.2019
Chorvatsky Grob
Internet na doma (4G): Caste vypadky pripojenia, poslednych 6 dni ziadne pripojenie. Orange nekomunikuje a nejavi ziadny zaujem o podporu zakaznika.

marian

04.10.2019
ORANGE LTE === N I K D Y V I A C ======
Nedajte sa oklamat. Od Marca, April Maj Jun cca 40 vypoadkov denne. A to bol Firemny LTE!!! Telekonferencie nemozne! Vypadky boli niekedy aj 12 krat za hodinu. Po mesiacoch priznali problem v BTS hardwery a vyhovarali sa na exgterneho dodavatela. Od 1 Jula som LTE TELEKOM a odvtedy ani jediny vypadok. ANI JEDINY! Rychlost orange 1.5-5 MBits a upload bol nepouzitelny pre odoslanie ubucajneho emailu.

Zdeno

30.09.2019
4G internet okr. Pezinok
4g internet na doma od nich nebrať. Je to hanba na 21. storočie. Mam 30 mbit download a ide to cez deň cca 1-2 Mbit/s. ( o trochu rýchlejšie len o tretej v noci...) Nedá sa nič multimediálne na tom riešiť. Je to hanba. Predimenzovane btsky, a núkajú túto sracku naďalej. Neskutočný odpad.

Ivan

19.09.2019
Orange 4g doma
za mesiac vyse 100x vypadok, niet co dodat, cokolvek sa pustim robit nejde internet, 2x restartnem router a za chvilu zasa nejde. Kto moze nech sa vyhyba 4G doma internetu od orange. Zmluvu maju taku, ze keby ju napisal obycajny smrtelnyk tak mu poodsekavaju vsetky koncatiny ale ORANGE prejde vsetko lebo oni mozu. Vyplatim pokutu a v zivote nechcem nic od orange ani sklo na telefon. Toto bol moj prvy aj posledny vstup do klamarskej spolocnosti Orange. A ze stabilny internet.

Carlos

11.09.2019
Zmena k 10.9.2019
S Orange mám uzatvorenú zmluvu a dodatok k nej ktorý v bode 3.10 hovorí o tom že v prípade potreby musí zákazník umožniť výmenu technického zariadenia a náklady na zmenu znáša Orange Tento článok a ani iný neustanovuje že po výmene zariadenia je potrebne vykonať zmeny v zmluve alebo jej dodatku. Napriek tomu pri výmene zariadenia (ktoré treba uskutočniť do 1.10.2019), odo mňa požadovali vykonať zmeny v dodatku, ktoré by znamenali novú viazanosť na 24 mesiacov a zvýšenie poplatku. Na moju písomnú reklamáciu. mi odpovedali zdôvodnením potreby výmeny technických zariadení, čo ja ani nespochybňujem, ale na otázku na základe ktorej časti našej zmluvy odo mňa požadujú zmeny v platnej zmluve a jej dodatku sa ani neodpovedali (ja o voze oni o koze). Jednoducho nemajú právo požadovať zmenu zmluvy alebo jej dodatku. Ja im mám iba túto výmenu technického zariadenia umožniť, čomu sa ani nebránim. Čo s organizáciou ktorá nedodržiava vlastné podmienky?

Viktória

10.09.2019
Služby orange- výmena baterky iphone
Orange nula bodov!!!!!! Mám zelefón v záruke poctivo som si platila poistenie a oni mi nedokázali vymeniť baterku v telefóne-vraj je opotrebová! Dva týždne im trvalo kým to zhodnotili a vrátili mi telefón bezozmeny... nespokojná na plnej čiare !!!! A vraj záruka na baterku je len pól roka, iným baterku vymenili aj mesiac pred koncom záruky.. neviete čo robíte!

Ja

02.09.2019
4G internet na Doma
Ahojte!Problém je v Tom že Orange predáva za tie isté peniaze zákazníkom menej dát.To je tí ktorí kúpili skôr balík majú za 15€ 60 GB.A ten kto kúpi teraz má za 15€ 150MB.Je to diskriminácia aby za ten istý produkt volakto platil viac alebo menej.Vsak to je pomaranč.Čim skôr preč. Prečítajte článok že vo svete už čo dostať za svoje peniaze a kde je Slovensko.Hamba!!! https://zive.aktuality.sk/clanok/135867/4-operator-v-taliansku-prevratil-trh-naruby-za-8-eur-50-gb-dat-a-neobmedzeno/

Markus Krchňák

01.09.2019
Hrozné nejde nám internet
Orange-hrozné

Jarka

25.08.2019
internet na doma uplne zle
Neochota zamestnancov orange v Prievidzi.

Jojo

24.08.2019
Internet wifi 4 g
Dá sa len cez víkend pomalé

diana

15.08.2019
domaci 4G internet
ja nemam slov na tuto zdersku spolocnost. Pred dvoma mesiacmi sme si dali nainstalovat internet od Orangu,kedze byvame v takej lokalite kde sme nemali na vyber a predchadzajuci poskytovatel (sukromnik) tak isto len inkasoval peniaze, ale sluzby za 0 bodov. Ale za tie 2 mesiace som zufala. Internet vypadava, tak casto , ze uz nemam chut ho ani zapinat. Ale zaujimave je ze, v mobilnych datach internet funguje dobre. Sluzby ziadne, ale peniaze hrabat to aaaano. ORANGE hnus, hnus.....LUDIA NEDAVAJTE SI ORANGE INTERNET ak vam je vas zivot mily. Zistim si kolko zaplatim pokutu a koncim s nimi aj s mobilom a vsetci clenovia mojej rodiny(7 kusov).

Beny

02.07.2019
Mobil
Starostlivosť, 0 bodov, neobjektívny, transparentnosť 0 bodov, hlavne natlačiť najbližší paušál a žiadne výhody aj napriek tomu že je človek 3 roky klientom... u mna skončili...

jozef

25.06.2019
zrusit orange
Najhorsia je orange predajna vo Vranove.

Soulless

15.06.2019
300 GB FUP
Žiadna možnosť dokúpiť extra dáta nad 300 GB, komunikácia na pobočke nulová, SMSky o limite posielajú ako sa im zachce, slabá dostupnosť služieb

tosh.

11.06.2019
Internet
Otrasné, nestabilné a pomalé pripojenie s častými výpadkami. Počkám ešte kým mi skončí viazanosť a končím s internetom od Orange.

Veronika

03.06.2019
Trnava
Jedna katastrofa a co sa týka paušálov naposledy!!! Neobmedzený paušál kde mi chodia dvojnásobne faktúry ako sme sa dohodli to co ma znamenať ľutujem každý deň že som prešla k orange

Ex

28.05.2019
CELE ZLE
Pomalý, nestabilný. Časté výpadky. Neprosím si.

Edo

27.05.2019
Internet
Ruky prec od tejto odpornej a neserioznej bandy zdieracov.

Patrik

25.05.2019
Internet
Nestabilné pripojenie už vyše rok za nehorázne peniaze. Najhorší poskytovateľ internetu

Jan

14.05.2019
Tv vysielanie a archiv
Archiv je nespolahlivy a skacu programi z jedneho na druhy. Takisto zive vysielanie preskakuje. Tento problem nam uz jeden rok a nevedia to vyriesit. Mam uz treti box Arris VIP 4302 a stale to iste. Uz mam toho dost a odchadzam z Orange.

Peter

19.04.2019
4G internet
rychlost odosielania 1.15Mbps a to som lietal po celom dome vsade rovnake... slubuju do 30Mbps ... spustim streamy na 2 zariadeniach sucasne zacne sekat ..skoda tej viazanosti

Erik

17.04.2019
Internet
Ako to zhrnúť.. Keď prečerpete úbohých 300GB odpoja vás takmer okamžite.. Prídete na predajňu a jedine čo vám ponuknu je navýšiť si balík s príplatkov 10e za 50GB čo je smiešne.. Avšak keď vám nabehne nové fakturačné obdobie a balík sa vám ma obnoviť tak vám internet nenavyšia hneď tak ako ho zablokuju, musíte čakať a čakať a čakať. Služby od Orange sú síce lacné ale určite NEODPORÚČAM!! Hnus

orange je odpad

22.03.2019
....
neviem prečo mi to nenapísalo medzi komentare telekom ale medzi orange recenzie sorry za spam

orange je odpad

22.03.2019
Podobne ako orange
Telekom je podobná grtska ako Orange a zamestnanci sú tu tiež zhnité grtsky čo nevedia opraviť internet a vysávajú peniaze od zákazníkov Na telekom uvaliť embargo rovnako ako na orange Telekom š...........ká s Orangom

Janka

07.03.2019
super
super

Janka

07.03.2019
super
super

Skutocna skusenost

28.02.2019
Orange a jeho pristup ku dlhorocnym zakaznikom
10 rokov som bol zakaznikom spolocnosti Orange, nezaplatil som v termine fakturu a po troch dnoch mi obmedzili telefon a dali pokutu vo vyske polovice celeho mesacneho pausalu. Zdieraju, robia uzeru na vernych zakaznikoch, kto mozte chodte inde, len nie do oranzovej spolocnosti...pride cas a kazdy narazi na ich uzernicke praktiky

Marika

27.02.2019
Nikdy viac
Presvedčili ze budeme testovať 14 dni potom necháme alebo zrušíme. Internet vypadával. Vnukovi nešiel . Zrušila vrátila. Do 14 dni. Teraz mi prišla faktura na 47€.pritom to malo byt zadarmo! Pojdem tam nech si ma neprajú. To je zavádzanie a klamanie zákazníka..ked dom tam bola vracať zariadenie bol tam pán na Vianoce mi naúčtovalo Za 3 SMS za 1 minútu 400€ Odvolal sa no zbytočne.ruky prec od nich!

Maros

21.02.2019
Orange DSL internet
Proste dva roky trapenia s internetom za technicku podporu si priplatte... cele zle... dakujem dva roky stacili...

Luxor

23.01.2019
4g internet na doma Rajec
Internet mám 15 mesiacov a sťažností som podal už asi 18.Pripojenie padá, signál nestabilný, zariadenia stáli 200e a uz mi ich menili. Na rychlosti a kvalite pripojenia sa tým nič nezmenilo. Stojí za h.... táto služba. A super technik čo mal rozbehať internet mi dal k anténe kábel dlhý asi 1 meter, položil ju na zem a vybavené. Bol lenivý ju dať na fasádu kam patrí. Jeden bordel... A sťažnosti sa riešia fakt dlho... Neodporúčam!!!

Klaudi

17.01.2019
Orange net
Ľudia neberte si z orange nič nalakaju vás aby z vašej ťahali len peniaze nič viac nič menej odkedy mam od nich internet 2 roky tak 2roky stym bojujem platím ho na čas presne, a keď mám nejaký problém tak mi pomôcť nevedia, dajú mi číslo na technickú potporu coz tam s prepáčením ale veľké ho... Vedia a ešte im to musím zaplatiť že som tam volala, haló to kde sme, platim im internet ktorý nefunguje a ešte aj za snahu že mi povedia dve slová do mobilu mam platiť, akože gratulujem, vyprchá mi zmluva a mňa viac neuvidia

JaKu

05.01.2019
Home FiberNet
Nikdy by som neodporucil... Zamestnanci su na zaklade nedavnych skusenosti nepompetentny alebo vedome klamu (4 z 5 s ktorymi som komunikoval)! Komunikovana rychlost 300 Mbitps je teoreticka rychlost na rozdelovaci, realna rychlost merana na koncovych zariadeniach pripojenych cez 5 GHz. wifi je od 30 do max 60 Mbitps. Zamestnanci nam pri konci viazanosti neponukli vymenu zariadeni ktore mali uz viac ako 4 roky, teraz ked sa zacinaju kazit mame moznost vymeny za poplatok (jednorazovy plus zvyseny mesacny poplatok)... Problemy sme mali aj s TV kde starsi model Orange set top boxu nebol schopny synchronizovat zvuk a obraz z TV...

Lukas

04.01.2019
Domáci 4G internet
Hrozny internet ich slubovaných 30 Mbit ani zdaleka . Nemienia to riesit . Bohuzial mame podpisnu viazanosť . Uz nikdy viac nic z Orangeu

miso545

18.12.2018
Orange starostlivost
18 rokov som v Orange, pol roka som bez viazanosti a dozviem sa, ze z Orange vyvolavaju a ponukaju pausaly vyhodnejsie novym - zbehlym zákazníkom. Ked som im volal, ze by som mal aj ja zaujem o ponukany pausal, ....nie,....neda sa... No hroza... Verny zakaznik musi vystupit z Orange, aby mu bol ponuknuty pausal ako pre novacika... Az mi je z toho zle....

Anna Haringova

18.12.2018
Hrôza
Som v orange 6rokov. Zo zaciatku som bola spokojna. No uz mam plne zuby ludi co tam pracuju, internetu, z ktoreho chcu len nahrabat peniaze. Idem do 4ky. Zaplatim pokutu a zbohom orange. Nikdy viac. Neodporucam

Pavol

13.12.2018
Giraltovce
Vyhýbať sa orange keď chcete mať dobrý signal stale sa niečo prerušuje a tie 300giga internetu vobec nepostačuje a potom vás vypnu.

Noemi

11.12.2018
Tv
Trvalo dva týždne kým prišiel technik a konečne zapojil router a set to box. Zdá sa mi to neúmerne dlho, vzhľadom na to, že sa dušujú aké urýchlenie má vyplynúť z uzatvárania zmlúv prostredníctvom internetu a cez tel. Zmluva, ktorá bola uzavretá mi neprišla na mail,ktorý som uviedla, takže som sa zase teperila do predajne.(neboli schopní opísať moje meno z OP..) Treti raz som sa išla spýtať ako dlho to bude trvať, kym ma bude kontaktovať technik-ukázalo sa, že je porucha v systéme a hlási obsadené koncovky pre orange. Netuším ako dlho by som čakala keby som sa nešla opýtať. Poslednýkrát som zatiaľ bola hlásiť, ze mám ine TV balíky ako je uvedene v zmluve... Takže hodnotenie je žiaľ biedne.

Kevin

03.11.2018
Hrozné
Horší internet provider neexistuje príšerne mali by radšej skončiť ako internet provider alebo lepšie by spravily ak by totálne skončil

Miky

19.10.2018
DSL Mini Kamienka okr. SL
Rodicom bude koncit zmluva tak im chcem zriadit rychlejsi internet u ineho poskytovatela preto 15.10. vstupujem do predajne v Starej Lubovni. Na otazku kedy mi konci zmluva dostavam odpoved ze za 3 dni a ci chcem predlzit zmluvu na to odpovedam ze nechcem a musim ist hned zriadit novy net k inemu poskytovatelovi. Na to dostavam otazku ci som tam uz bol a ci mi naozaj budu vediet ten novy internet aj zriadit a ponukla ze mi vie predlzit internet o dalsie 3 dni ale do vtedy jej musim dat vediet ci chcem zrusit zmluvu lebo vtedy vraj odchadzaju platby. Isiel som a zriadil internet v inej firme kde vsetko prebelho ako malo. Druhy den zase v orange, ujima sa ma ina pracovnicka, pytam sa jej kdy mi konci zmluva jej odpoved je 1.12 na otazku ako jej kolegyna prisla k datomom 18.10 resp. 21.10. to uz nevedela a ak by som chcel ukoncit zmluvu v tych datumoch tak musim zaplatit pokutu za predcasne ukoncenie. Dostavam sa na rad k pracovnicke ktora mi povedala tie datumy. Zase som sa opytal kedy mi konci zmluva a dostavam odpoved 1.12. Vysvetlil som jej ze uz mam novu zmluvu s inym poskytovatelom kedze mi vcera povedala ze mi konci zmluva 18.10 resp. 21.10. na to zacala vytahovat finty typu ze ten datum je datum kedy mozete najskor zrusit zmluvu ale s pokutou za predcasne ukoncenie zmluvy a ine bachorky... vcera som nic take nepocul. Dala mi datum kedy mozem prist zmluvu vypovedat 1.11 chytracka vsak zabudla ze v ten den sa nepracuje a keby ze pridem 2.11 tak uz mi predlzia zmluvu o 1 mesiac za vyssi poplatok. S internetom vascie problemy neboli, akurat skype niekedy padal. Ved 2 Mbps je nic + ten pomer cena/rychlost je strasny. Najviac co ma vytocilo je pristup tej 1. pracovnicky, jej islo len o to ako ma odrbat a vybrat este nejake prachy kym sa da. Som rad ze po 4 rokoch odchadzam.

tina

06.10.2018
Pokrytie, signál
Nie som u nich spokojná s ničím. Vraj dobre pokrytie

Jiři Švestka

17.09.2018
Orange internet
Nejsem spokojení s rýchlostí internetu, ale přístup zaměstnancu byl příjemný.

02.09.2018
Orange
Rýchlosť a stabilita bezdrôtového internetu závisí od pokritia a počasia.

Surikata

02.09.2018
Orange môže zaviesť novú jednotku
"Milibajty" to sa len im podarí.

Milan

01.09.2018
Orange internet
Orange internet je rí chli v prípade že máte duo box a dobre nastavenú orange anténu potom by mal byť internet rýchli a stabilný. Videá alebo filmy by nemali skákať a internet by mmsl byť stabilný a rýchli

DD

23.08.2018
internet a telefon
Všetko predražene, za každu maličkosť poplatky. Hneď ako sa bude dať odchádzam od nich a už nikdy viac!

Lukáš

22.08.2018
rýchli internet od orindžu
orange internet je rýchli na speet metri mi ukazuje 11MB za sekundu keď pozerám filmy alebo videá na You tube nesekaju a internetové stránky a hri dobre funguju bez sekania a vípadkov.

Maja

12.08.2018
Zrušenie zmluvy
Mať zmluvu s Orange je, ako mať zmuvu s diablom! Nikdy sa jej nezbavíte a držia človeka násilím!

Matej

09.08.2018
Orange 4G internet na doma
Orange ukazuje svoju bezkonkurenčnú drzosť. Kto má záujem, je dôležité uvedomiť si hneď na začiatok teraz už známu vec, že ponúkajú rýchlosť nie 20mbps ale DO 20mbps. Možno to pôsobí neškodne no na tomto slovíčku "do" je postavené celé fungovanie orange4g pripojenia a následné riešenie problémou so svojími klientami. Keď si po ďalšom výpadku poviete kde je tá rýchlosť a nebude ani do 10mbps, ani len do 5 ale pod 1mbps a vtedy vám to vaše pokrytie nepomôže absolútne nič. Zaplatíte si 20 eur mesačne a v podstate si v množstve prípadou ani nepozriete video a vtedy sa vám môžu odvolať na vyťaženie siete. Pred viazanosťou je dobré ponuku zvážiť. Moje hodnotenie je veľmi objektívne a nepozerám pri ňom ani na množstvo ľudí, ktorí majú vyššie popísaný problém s rýchlosťou. Mňa osobne štve tá ich stabilita. Klasické DSL so 7Mbps vám aj tých 7 funguje a to takmer neustále. Absolútne neodporúčam

Michal

06.08.2018
Oravska Polhora
Ani zdarma, za tie nervy nedtoja...

Ľubomír

02.08.2018
úplne nanič Mobilný internet na doma
nechcite to ani zadarmo a to jednanie zo zákazníkom ani nehovorím po troch stažnostiach sa nikto ani neozval a po 4j- písomnéj vraj u nich je v šetko v poriadku a rýchlosť je v poriadku vraj to má byť do 30 MB teda podla nich aj nula je do 30.Nikomu neodporúčam

pppp

12.07.2018
haj..zli
Sú to hazli! Dlhé roky som ich zákazník, pri zmene paušálu nevedia nič zľaviť.Ale keď tam k nim prechádza zákazník od iného operátora, platí o polovicu menej za to isté čo ja. Takto si vážia svojich zákazníkov. Jednoducho ich majú v p... Dobrý výdrb!!!

Ruru

13.05.2018
Služby
Maju tam bordel. Nikdy som nemala signal v zahraniči. Ževraj mam všetko aktivovane vraveli.Až keď som prišla do Orangu po tretikrat si všimli,že nemam aktivovany rooming. A prečo? To nevedeli.

Romanenko

01.10.2017
4g internet na doma
Pri podpise zmluvy slubovali rýchlosť 30Mbit, co ukazovalo aj pokrytie. Skutočnosť priemer tak 8Mbit.

Juraj

25.05.2017
Trenčianske Teplice
Mám 15/1, to problém nie je. Mám starší TPlink router a nestiha streaming videa, tak som si kúpil riadny router za 100evri. Na moje zdesenie som ho nenapojil, po telefonáte na ich slávnu expert linku,som skoro odpadol. Vraj môžem použiť iba nimi podporované routeri. Hovorím, však mám tú istú značku, len výkonnejší a spĺňa podporu ipv6. Ich odpoveď ma dostala, už nepodporujeme TPlink, už podporujeme Asus. Tak mi povedzte ktoré modely, vraj jediný čo majú v ponuke a musí byť od nich prenajatý,lebo oni si nahrávajú do neho vlastný firmware. Takže nielenže je to absolútne smejdovy router, ale tým že je od nich, ťahajú si štatistiky o vašej komunikácii ktoré sa za veľké prachy predávajú. Okrem toho som zistil, že čo tvrdia v reklame o neobmedzenych datach je klamstvo, po precerpani 300Gb znížia rýchlosť. Už mám rozpisany list na protimonopolný úrad, na radu pre reklamu, na telekomunikačný úrad...Takže Orange nedoporučujem nikomu, kto chce niečo viac, ako pozerať fb cez .net.

< Späť na detail providera