Swan, a.s.

Hodnotenie Swan, a.s.

2.9
362
(2.9)
(3)
(2.9)
(2.8)

Maťka

18.06.2019
opticky internet + TV
Maximálna spokonosť s pripojením aj s prístupom zamestnancov na zákazníckej linke. Odporúčam..

Kaii

17.06.2019
Swan internet
Neodporúčam, stále to vypadáva, riešia do 2 pracovných dní, čo mi je nanič, keďže kým to opravia už zase cestujem z domu... V lete končí viazanosť, snáď nájdem lepšieho poskytovateľa.

POZOR na SWAN

16.06.2019
Nefunkčné pripojenie
POZOR na poskytovateľa SWAN, reklamácie sa nedovoláte.Dobre si rozmyslite či podpíšete nevýhodné podmienky.Táto recenzie bude onedlho vymazaná nakoľko nie som zamestnanec f. svan.

Marek

12.06.2019
Internet KE
Mam od swanu internet asi druhy rok, nepostrehol som nejake vypadky, rychlost taka aka bola dohodnuta po kabli, samozrejme ked napojim router je to menej. Ja som spokojny, v porovnani s predchadzajucim poskytovatelom..

Kika

08.06.2019
Celé zle
To je neskutočne. Internet od Swan mám 3 týždeň. Dnes už druhý krát vypadol v PP a okolí. A ktovie ako je to v iných lokalitách.Za čo vlastne platíme? Ľutujem že som si ho dala.

Jackie

07.06.2019
Optika 1Gbit/s
Mám už tri dni zapojený 1Gbit/s internet... Predtým som mal 100/90 a rýchlosť bola stabilná. Internet je stabilný, žiadne vážne výpadky som nezaznamenal. Nuž ale primeraní rôznymi speedmetrami rýchlejšie ako 230/108 som nenameral, ani speedmetrom priamo na stránke SWANU.. No keď som meral na UPC speedmeter tak ukazuje 437/ 134 Mbit... Takže ku tomu 1 Gbitu sa neviem ani len priblížiť... Budem to reklamovať, ale myslím si že jednoducho serveri , nezvládnu takú rýchlosť spracovať a preniesť, lebo na optickom kábli by problém byť nemal..... Myslím že 1 Gbit je marketingový ťah, lebo žiadny provider toto ešte nezvládne...

Donald

05.06.2019
zlodeji
SWAN najhorší poskytovateľ internetových služieb. Zlé recenzie vymazávajú, dobré píšu zamestnanci. Táto recenzia bude onedlho vymazaná,SWAN sa o to postará.

Mico

03.06.2019
kosice
Pravidelne vypadky na dennom poriadku, ochota zamesntancov na supporte znie: je nam luto, nevieme Vam pomoct!

swan

30.05.2019
podvodníci
Swan najhorší poskytovateľ Zlé recenzie vymazávajú Dobré píšu zamestnanci firmy. Hnus, odchádzame od tejto firmy.

noname

29.05.2019
LTE 4G internet
LTE 4G internet zo dňa na deň horší a horší, totálne výpadky, aktuálne meraná rýchlosť viď : Rýchlosť Vašeho pripojenia je 106.4 Kbps (Kilobitov za sekundu) alebo tiež 13.3 KB/sec (Kilobytov za sekundu). Najvyšší čas poohliadnuť sa po konkurencii

123

21.05.2019
Prístup ku klientovi
Žiadna ochota riešiť problém zákazníka (či už cez chát, telefón alebo priamo na pobočkách). Nulový proklientsky prístup. Veľmi časté výpadky internetu

Sermonizer

19.05.2019
Senec
Dlhodobo sme boli spolojni no od MS v hokeji sme tak na tom, ze zaciname opat citat knihy a vysivat.

Pali

16.05.2019
optika net
prednedavnom sme si zriadili net na optike a zatial na moje prekvapenie ide vsetko vyborne. Rychlost dodrzana pripojenie stabilne. Zatial spokojnost uvidime ako to pojde dalej.

Lukas

15.05.2019
30Mbit ide od 3Mbit do 15Mbit
Zdravim, Uplne ze sprosty poskytovatel LTE pripojenia. PLATIM si 30Mbit ale realne ide od 3Mbit do 15Mbit. Malo kedy vyskoci na 25Mbit. Poslal som im 16 REKLAMACII uz a na polovicu znich ani neodpisali. Komunikacia na urovni mrazu. Ked som povedal ze chcem odstupit tak ze musim zaplatit pokutu. Mam ich 3 mesiace a uz nanich nemam nerv. Zaujimave je ze prve 2 tyzdne ked som mal narok na odstupenie od zmluvy tak internet isiel pri niekolkych meraniach od 28 do 30Mbit. Teraz uz sa bezne stane ze ide 5Mbit. STRASNE , URCITE NEKUPUJTE ! KROZA DES !!!! KATAstrofa !!!! UTEKAJTE OD NICH CO NAJDALEJ !!!!!

Jakub

15.05.2019
Sereď, 50Mega
Mam internet od Swanu druhý rok a funguje slušne rýchlosť je stabilná a výpadok bol za toto obdobie asi 2 krát raz na mojej strane kedy mi odišiel router do kremikoveho neba kúpil som nový a tu nastal problém dal som klonovat MAC adresu lebo SWAN funguje takto no nekaceptovalo mi to a internet nefungoval tak som nahlasil zmenu MAC podla noveho routra a trvalo im to cca 5 dni než boli schopný niekde od počítača toto zmeniť a určite to nie je problém lebo pri zapájaní len technik zavolal na ich linku a už to išlo. takže celkovo net bol fajn ale služby slabé. končí mi zmluva a prechádzam ku konkurencii majú nižšieu cenu a vyšie rýchlosti.

Martin

11.05.2019
Diletanti
Takto to dopadne, ked si ludia blizki statu zriadia technologicku firmu aby mohli ryzovat na statnych zakazkach. Banda amaterov. Mam LTE internet v Bratislave, okolo nas kopa vysielacov. Kvalitou je to horsie ako ISDN z roku 1998. SWAN ma antenu na streche, ale ide o 90% pomalsie ako Orange LTE hotspot, ktory mam spraveny na stvorrocnom mobile doma v obyvacke. YouTube? Zabudnite na nieco rychlejsie ako 360p. Netflix? Zabudnite uplne. Internet vypadava niekolkokrat denne, treba vytahovat router z elektriky a nechat ho znova sa pripojit. Banda amaterskych diletantov. Na supporte pracuju neschopni ignoranti. Aj ked, viem si predstavit ze im ta praca lezie hore krkom, ked im tam nonstop volaju ludia nespokojni s ich sluzbami. Dajte si cokolvek ine ako SWAN. WIFI, DSL, aj ISDN. Cokolvek. Len nie toto. A ak nemate na vyber, radsej zostante bez internetu. Firma ako tato by v inej krajine uz davno zbankrotovala.

Marián Hubinsky

10.05.2019
Pezinok ( Grinava ) celé zle
Internet stále kolíše a nefunguje. Viazanosť na 2 roky zanič!

Robert

10.05.2019
Košice
Dobry pristup a sluzby idu ok.

B.B. XY

09.05.2019
Banská Bystrica
katastrofálny prístup k zákazníkom,4G internet už takmer rok s výpadkami a rýchlosťou horšou ako bol 3G alebo GPRS - ignorácia problémov na zákazníckej linke a absolútne diletantský prístup.!!!!!

vladike

09.05.2019
chorvatsky grob
neskutočne nestabilné, absolútne nepoužiteľný internet. ak potrebujete len uhrádzať faktúru a nepotrebujete internet, tak je to to pravé čo táto spoločnosť ponúka. Nikdy viac!

Julo

08.05.2019
Klamári
Tý ktorý tu píšete maximálna spokojnosť....... pozdravujem zamestnancov fir. SWAN Najhoršia firma aká môže poskytovať služby na Slovensku.

Anakin

08.05.2019
Sereď
Používam internet to doma asi týždeň zatiaľ maximálna spokojnosť. Inštalácia do 4 dní , rýchlosť a stabilita sa počas dňa aj noci pohybuje veľmi blízko k tomu čo som si zaplatil čiže 30/5 ping okolo 30 a niesom zamestnanec swanu takže nestranná recenzia na produkt.

Vlado

06.05.2019
SWAN
vyuzivame od swanu internet aj TV a zatial po roku musim skonstatovat ze sluzby idu bezproblemovo. Ak nenastane nejaky problem tak urcite ostaneme aj nadalej vyuzivat ich sluzby.

Dubravcan

01.05.2019
Internet M - 150 Mbit/s.
- veľmi stabilné optické pripojenie - zatiaľ najlepšie pripojenie aké som kedy mal - ak máte problémy odporúčam vymeniť modem/ router, pripojením to nie je

Peter

30.04.2019
Stabilita pripojenia
Hned na zaciatok mozem napisay, ze swan si nedam uz nikdy viac, mam ho cca mesiac a pol, a za ten cas mi vypadol minimalne 15x a to bez prehanania, len dnes mi vypadol 4x, a vzdy je potrebne odpojit zasuvku aj router na 30 sekund, aby sa to restartlo a islo aspon nejaky cas, otrasna stabilita, naozaj som doteraz nic horsie nezazil, neodporucam absolutne nikomu, pretoze platit za to, aby vam 4x za den vypadol internet a to v rozmedzi cca 10 hodin, tak to je fakt na vracanie.

Zakaznik

29.04.2019
Pre Hurbanovo nepouzitelne
Internet dobry na mailovanie inak uplne k nicomu. Momentalne stahuje 64KB/s.

Tibor

19.04.2019
Služby
V živote som nemal horšieho poskytovatela internetu..... Neodporučam nikomu.....

Peter

18.04.2019
Úplná spokojnosť
super poskytovateľ internetu, kvalitný internet bez sekania, mrznutia a vypadávania za dobrú cenu.

L

16.04.2019
Error výpadok tv
Setup box vypisuje error hlášku, nejde mi Tv. Po zavolani na technickú podporu, zakazdym dvíhajú nejaké neschopné ženské. Ktoré mi radia: máte to v elektrine?potom že tak skúste odpojiť od elektriny. Potom že , napíšu na technikov, ale že sa s nami spoja o 2 dní!!!!!! V tcome sa nikdy nič také nestalo, vždy riešili všetko, potom čo sme sa presťahovali , je tu zazmluvneny iba swan. Stále vypadáva signál a to máme optiku, chyba kopec užitočných funkcií, ktoré mal tcom.pouzivsju lacné routre ,ktoré nestoja za nič. Doteraz sa nikto neozval z technikov.

Slavo

16.04.2019
internet S
internet na optike za 10 eur - bez nejakych vypadkov, ide spolahlivo. Rychlost merana po kabli vzdy dodrzana takze nemam co riesit za 10 eur mesacne odporucam kazdemu.

Imro

15.04.2019
Všetko ide
OK cena aj kvalita v pohode. Mam optiku

Nicole

13.04.2019
Zamestnanci, system
Neodporúčam nikdy viac Swan. Zaplatíte úhradu ale znova pripojiť vás nevedia, vraj až pondelok. Už druhý týždeň toto riešim. Systém postavený na hlavu, zamestnanci ochota nula bodov, bordel vo veciach nevedia priradit úhrady, nevedia nájsť osobu v systéme. Ja neviem co sú gramblavy? Pani mi v stredu povie ze ak uhradím a pošlem screenshot o úhrade, ihneď ma zapoja. Ak nepošlem tak do 2 dní. Poslala som a nie sme zapojený ani do 3, dokonca to ani ne registrovali. Seru na to sledovať nejaké platby a priradit ich niekam. Výpadky obrazu, ružové štvorceky na obrazovke klasika. Ak môžete swanu sa vyhýbajte, lebo pri prvom probléme zistíte co sú zač a ako "ochotne" riešia veci!

Podvodníci

09.04.2019
FICOLANDIA
Podvodníci, klamári,zlodeji, banánový zamestnanci fir. Swan. Najhoršia firma ktorá poskytuje služby. Negatívne recenzie vymazávajú Pozitívne píšu zamestnanci Swanu. Smerácky klamári nenechajte sa nachytať pretože skončíte exekúciami.........

Janči

03.04.2019
SWAN
Arogancia zamestnancov, neriešenie reklamácií do 30 dní, výpadky. CELÉ ZLE. NIKDY VIAC. Už som od nich odišiel.

Zuzi

27.03.2019
Komarno, o nicom
Katastrofa. Vymena set top boxu im trvala asi 3 tyzdne a len kvoli tomu to vyslo tak "rychlo", ze som to nevzdala. Sami od seba po prvej ani druhej reklamacii nepridu, ba ani nezavolaju. Odvtedy sa novy box restartuje sam pravidelne kazdy podvecer medzi 17:00-19:00 a obcas "zabudne" naskocit a vypise, ze chyba spojenie so set top boxom. Firma je o nicom od uplneho zaciatku. Naju jedine stastie, ze som leniva ich vymenit. Ale uz praskaju aj posledne nitky trpezlivosti.

Marian

26.03.2019
adsl
nikdy viac seka to vyapadava mesiace sa riesi . hlavne ze platim za net ktory nemomzem vypovedat lebo som vo viazanosti

neprihlásený návštevník

24.03.2019
velke sklamanie
nikdy viac

Milos PK

22.03.2019
Pezinok LTE - Swan zmluva JDU BLEJT
Skúsenosti: POBOČKA – keď nič nechceš kúpiť, tak len spíše problém, čo ale napísal sa ako zákazník nedozvieš pri reklamácii.. CALL CENTRUM/TECHNIK – opíšem mu problém že večer 18-24 (občas už po 14) mi to chodí o 70-90% pomalšie ako si platím je vlastne technicky OK podľa SWAN - lebo to tak môže PODĽA ZMLUVY KLESAŤ AŽ NA 20% - parádny internet... Inak cez deň (doobeda keď ho nikto doma nevyužíva mi to chodí rýchlostne pomerne OK 60-85% z rýchlosti ktorú mám zmluvnú (30/5). ZHRNUTIE - vlastne je to dobrý internet keď sú všetci v robote alebo decká v škole, ale keď sa začnú ľudia doma zgrupovať rýchlosť ide do zadku, ale podľa zmluvy je to OK ak si platím za 30MB a dostávam 6MB, konkurencii (Radiolan) keď som písal tak mi k danému problému odpísali že ak klesá zákazníkovi rýchlosť pod polovicu tak navýšia kapacitu, aspoň mi uľahčili výber, keďže mi skončila viazanosť a o tom poklese na 20% som sa na(ne)šťastie dozvedel až teraz inak by som veľmi zvažoval - samozrejme že mi to nik nepovedal, treba čítať tie drobné písmenká.. Za mňa som sklamaný zo SWANu ako pristupujú k problému - keď naznačujem odchod ku konkurencii tak sa začne vyhrážať zmluvnou pokutou – ešteže už mi padla viazanosť tak ich môžem zajtra definitívne poslať do..

Piˇta

21.03.2019
Vrable - katastrofa
Vo vecernych hodinach je to nepouzitelne. Rychlost klesne aj pod 5mb. Ukoncim zmluvu.

Pavol

20.03.2019
Martin okraj priami vyhlad na prijimac
pmam lte to doma m 70/5 najvyssia dosiahnutelna rychlost je 45mbit/s.realna pocas poobednajsich a vecernych hodin je max do 15 vecer len do 8mbit/sec. Otrac agregacia fuj. To uz asi ozaj ten dsl...

Lukáš

19.03.2019
Swan podvodníci
Firma ktorá ktorá na Slovensku nemá obdobu, všetci známi ktorí mali niečo dočinenia zo SWANom dali výpovede. Záporné recenzie vymazávajú Kladné recenzie píšu zamestnanci

Zuzana

08.03.2019
NoNoNo
No nic moc cakala som to lepsie, lebo mesiac nam nefungovala tv

Jakub

06.03.2019
Nikdy viac.
V oblasti kde som býval sme nemali možnosť káblového pripojenia. SWAN as ponúkal bezdrôtovú možnosť za fajn cenu. S internetom som bol veľmi spokojný - i keď rýchlosť nebola taká, ako písali, vopred ma upozornili, že to je kvôli slabému signálu. Saťhoval som sa do oblasti, kde káblový internet je. Vopred som sa informoval, že či sa to dá presunúť tam. Aj keby mi zmenia službu na káblovú - nie nedalo sa a bezdrôtové pripojenie len slabšie. Celé to akceptujem - je to logické. Môžem teda zrušiť službu 7 mesiacov pred koncom viazanosti? Áno ale nechceme aby ste to robil. Stálo by to 50€ a pre zariadenie si prídeme. O týždeň som poslal list. Lebo inak sa to nedá. Asi potrebujú nejaký doklad... rozumiem. Poslal som ho 27. prvou triedou, nech je v ten deň tam. Volali mi až 5. ďalšieho mesiaca, že už majú list... ale mesiac sa začal a tak daj 20€ za nový mesiac. Pokuta bude 70€ a 40€ za odovzdanie techniky. A teda rátal som so zaplatením 50€... veď som nedodržal viazanosť... I keď - Iný poskytovateľ to robí aj zdarma, ak na novej lokalite nemá pripojenie. No a platím..? 130€. Takže tu máte mojich 70€ a hodnotenie 0/10

Adam

05.03.2019
katastrofa
4 dni znova nefunguje internet a nikto to neriesi

Rado

04.03.2019
Dobrý pomer ceny a výkonu
Mám 4ku, čo je Swan. Som spokojný, že za 12 € mám 300 GB dát mesačne.

Lukas

04.03.2019
zle
Neodporúčam Posledné 4 mesiace nefunguje rychlosť 1Mbps. Volal som do swanu povedala že mam mať rýchlosť 50Mbps. proste strašné.

kamil

03.03.2019
Na hovno
Katastrofálny internet posledne 2-3 mesiace. Odchádzam od Vás

Jakub

01.03.2019
Neodporúčam
Neodporúčam!! Neochota zamestnancov v špičke cca od 18:00 do 24:00 internet nepoužiteľný strašne pomalý neustále výpadky... včera výpadok internet mi nejde už druhý deň nahlasil som to včera večer odpovedali že dnes by to malo byť že to nahlasili ako urgent ale neručia že do 2-3 pracovných dní, ide víkend čiže v pohode to môže byť 5 dní bez internetu samozrejme aj bez tv...

BEĎO

28.02.2019
Pokuty
Nič nefunguje a dávajú pokuty, môžte sa sťažovať koľko len chcete, riešenie neriešiteľného samé výhovorky. Najhoršia firma na Slovensku !!!!! Onedlho tu táto recenzia nebude............

Tuli

28.02.2019
celé nahovno
Zlodeji a podvodníci od SWANU Vymazávajú zlé recenzie

Peter

27.02.2019
Internet M
Internet fičí stabilne a bez výpadkov (cca 1 rok od zapojenia)

Olgoj1

24.02.2019
Nitra- okolie
Internet od SWANu mame viac ako 5 rokov. Isiel bez problemov. Posledne 4 mesiace katastrofa. Odchadzame.

Robo

21.02.2019
Optika
Mam optiku a nemam problem. Su spolahlivy a, ak je problem tak sa to da vyriesit rychlo. Som spokojny.

Pietro

21.02.2019
Výpadky non-stop
Mesiac od zapojenia neustale, snad aspon raz denne jednoducho vypadne signal, pomoze len restartovanie zariadenia formou odpojenia z elektriky.. Reakcia poskytovatela nulova

Miso Miso

18.02.2019
TO.doma L
Papierová ponuka výborná, horšia je však realita. LTE internet v čase špičky nedosahuje ani 5% z konektivity. Agregácia je šialená v čase od 18:00 do 23:00 je to nepoužiteľné. Takýto internet je vhodný maximálne na prezeranie webu :)

....

16.02.2019
Svinstvo
Nepoznám nikoho horšieho ako je SWAN. Keď som bral balík na TV a net vedel som že keď odstúpim od zmluvy budem platiť pokutu, ale nie že budem platiť ďalšie mesiace zbytočne navyše ešte k tomu keď už nič z toho nevyužívam.

Panthera

14.02.2019
neverte reklamám od SWAN
Služby od Swanu nefunkčné, arogancia od zamestnancov, neriešenie reklamácií. Recenzie ktoré veľmi zlé a vymazávajú ich. Najhorší internet aký som kedy mal. Odchádzame od SWANU. Podvodníci.......

Paríž

14.02.2019
Swan najhorší poskytovateľ
Neustály výpadok, najhoršia firma čo sa týka služieb.Dookola podávané reklamácie,neochota zamestnancov a riešenia problému

George

14.02.2019
Otras
Stale to vypadava

Maťa

10.02.2019
celé zle
Negatívne recenzie Swan vymazáva. Pozitívne píšu zamestnanci od Swanu. Celé zle, neodporúčam !!!

Ľubo

10.02.2019
Swan
Tý čo tu tvrdia že všetko funguje od Swanu,je to super sú recenzie od zamestnancov Swanu. Neodporúčam ....

Noro

08.02.2019
optika - net
Som zakazikom SWANU uz cca 5-6 rokov, za ten cas ide vsetko ako ma, sluzba nevypadava rychlost dodrzana. Zatial nebol ziaden problem okrem jedneho kde stacilo vymenit stary router za novy. Odporucam, konecne som nasiel poskytovatela s ktorym som spokojny a nic neriesim.

Jožo

08.02.2019
Internet M
V pohode bez vypadkov stabilny internet.

Lusy

07.02.2019
Juro
SWAN a.s neochota zamestnancov,internet vypadáva.Podaná reklamácia ktorá sa rok nerieši. Neodporúčam !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Rosina

05.02.2019
bratislava
Absolutely horrible. The speed of the internet is never even close to what is promised. Tv keeps shutting off for no reason. Customer service is atrocious. I've been stuck with no internet for almost a week, after calling the service link they promised to call the technician to 'set up a date'. Phone has been silent for the whole day. Shame!

Milan

28.01.2019
Platena sluzba 7dni archiv
Po rokoch neschopnosti prevadzkovat bezporuchovo archiv som dostal kompenzaciu v podobe 2mes nefunkcneho archivu zdarma. Neviem ci sa mam smiat ci plakat. Nemat Skylink, si archiv nepozriem.

Fero

23.01.2019
Pomale
Hlavne vo vecernych hodinach total nepouzitelne - neskutocne pomale. Reklamaciu riesia ze nerucia za rychlost pripojenia.

Marko

23.01.2019
Internet od SWANu
cele zle padá nikdy nedosiahnete rychlosť internetu akú mate v zmluve .... za odstúpene nehorázná pálka

Tesla

23.01.2019
POZOR na SWAN
Nič nefunguje, reklamácie neriešené, výpoveď veľké pálky. Celé zle treba sa s nimi súdiť

Ďoďo

23.01.2019
SWAN najhoršia firma na Slovensku
rýchlosť a stabilita -. 0 bodov pomer, cena, rýchlosť. -. 0 bodov rýchlosť zriadenia služby -. čo najrýchlejšia aby ste mohli platiť. starostlivosť o klienta. -. 0 bodov čo najrýchlejší podpis zmluvy Ľudia zobuďte sa už konečne,aj keď budete reklamovať, zálohové platby musíte platiť aj keď vám služba nefunguje.Ak neplatíte posielajú vám upomienky za ktoré budete platiť nehorázne sumy.

Daša

23.01.2019
Zvolen
NEOCHOTA ZAMESTNANCOV. Neuznanie reklamácie a napriek pochybným a absolútne zlým službám zmluvná pokuta za zrušenie služieb. NEODPORÚČAM ANI NÁHODOU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Luboš

10.01.2019
Archív
Konečne, teda dúfam, odchádzam po skončení viazanosti od tohto operátora. Nefunguje archí už dlhú dobu a vôbec to neriešia. Šťastie že mi končí viazanosť. Dúfam, že výpoveď prebehne bez problémov, ale moc tomu po tých skúsenostiach ani neverím.

palo

08.01.2019
operator 4 - ka
NESKUTOČNE ZLÉ !!! Dňa 27.12.2018 som dal podnet na odstránenie poruchy nemožnosti volania zo sim karty ich operatora 4 - ka z Rakúska na sim kartu taktiež operatora 4 - ka a ani do iných telefónnych sietí na Slovensko. Pracovníčka pracoviska Swan v Nitre mi povedala, že ma budú kontaktovať a v priebehu 5 dní to bude odstránené. Nikto ma nekontaktoval, ani to neodstránili. Preto som to 4.1.2019 opäť urgoval u tej istej pracovníčky / meno neuvádzam, nakoľko podľa mňa nie je príčinou, ale sprostredkovateľom/ , ktorá mi povedala, že to bude urgovať a určite ma bude ich technik najneskôr popoludní kontaktovať. Do 8.1.2019 ma však nikto nekontaktoval, ani poruchu neodstránil. S takýmto prístupom v polohe ,,mŕtveho chrobáka,,som sa ešte nestretol. PROSTE NESKUTOČNE ZLÉ !!!

Majpok

05.01.2019
Internet od SWANu LTE Nemšová
Namiesto proklamovaných 15Mb/s ide reálne 8 -10 v špičke (večer) samozrejme. Existujú rýchlejšie balíky služieb, ale žiaľ v našej dedine nieje možné. Takže bud' nadávať na SWAN (LTE) resp. na Telekom (VDSL). Pokiaľ nie si vo väčšom meste o optike si nechaj snívať. Príšerné!

Slavo

03.01.2019
Internet od Swanu
Dlhá doba t.j aj deň kým odstránia výpadok internetu na okraji TT. Komunikácia so zákaznickým centrom je podľa toho či dáte včasnú výpoveď alebo ak ju dáte neskoro tak sa s Vami nebavia lebo si účtujú vyššiu cenu za poskytnutie prístupu na net. kontaktujú Vás iba keď treba predlžiť viazanosť ... Zákzaník je na to aby platil. Ústretovosť verným zákazníkom asi nulová. "Ideálne" pokiaľ platíte a nič od nich nechcete.

Milan Beňo

14.12.2018
Archiv
Za cele roky co som klientom swanu nie su schopni spojazdnit bezproblemovo archiv, zato si ho bezproblemovo nechaju platit. Hnus.

KOCO

27.11.2018
Fakturačné problémy
Pretrvávajúci problém kontakt klienta katastrofálny, potreboval som komunikovať vo veci fakturácie, pani xxx ktorá riešila problém a povedala mi telefonický že sa mi ozve, čakám, čakám, volal som opäť a kolega operátor mi povedal že to meno nepozná ale dá do systému požiadavku aby sa mi ozvala ale miesto spojenia mi prišla ďalšia upomienka na platbu. Mám zaplatené všetko podľa jej pokynov a bola podľa nej urobená kontrola a potrebná korekcia platby, tak tomuto sa fakt nedá rozumieť, Zajtra idem na pobočku v Nitre uvidím ako mi vysvetlia čo vlastne chcú zaplatiť. Celé zle.

Robo

25.11.2018
nikdy viac internet od Swanu
Internet od Swanu 0 bodov, vypadáva, nestarajú sa o zákazníka.Mesiac trvalo kým vymenili anténu aj tak nepomohlo, neustále výpadky

Feri

19.11.2018
Trnava
Zakaznik 10 rokov. Bez lroblemov, sem tam obraz kockuje, hlavne pri nahratom lrograme. Cena / kvalita 8/10

Olli

19.11.2018
Opticky internet a TV
S tymto poskytovatelom som stratil nervy..nielenze maju neustale vypadky...archiv,za ktory si platim, nefunguje...ale vyhovoria sa na nejaku dalsiu firmu...ktora s tym ma problem...tak nech nepytaju za ten shit peniaze!konci mi zmluva 30.11. resp...dvojrocna viazanost..ale aj tak nechapem preco by som mal mat este mesacnu vypovednu lehotu ked raz mi konci znluva,tak konci a hotovo. Riesil to uz niekto s pravnikom?lebo ja tym hajzlom nezaplatim ani cent navyse. A hned idem od nich prec....poradte kam ste prestupili? trnava

Peter

08.11.2018
Najhorší dodávateľ z akým som sa stretol
Ľudia prepáčte ale toto je naozaj hrôza či už ide o internet alebo televíziu kvalita 0 bodov z internetom boli večne problémy vždy bol pomalí a slabý, keď sme to riešili neurobili s tým absolútne nič. Naposledy som mal problém zo seto boxom ktorý nám dali, aj s ním sú večne problémi ma zlý dosah a vždy keď chcem prepnúť program alebo niečo urobiť z pridelením ovládačom ktorý je tiež asi tak na dve veci tak sa jednoducho musím na klaňať a saskovat aby som mohol prepnúť a to ten setobox vôbec nieje ďaleko ani nieje zle umiestnení. Veľmi zle je aj ponúkané pretacanie obrazu dozadu keď napríklad niečo nestihnete a chcete si to pozriet, neviem teda ako je to u konkurencie ale pretoceny obraz alebo záber už nieje v HD ale SD kvalite, hovorím neviem možno to tak je u každého ale to nieje jediný problém, keď chcete niečo pretočiť tak je to hotová katastrofa, jednoducho je takmer nemožné sa dostať na bod ktorý chcete. Lenže naposledy sa mi stalo to že keď som takto pozeral film chcel som si ho pretočiť tak potom ako sa mi to konečne podarilo a následne prišla reklama chcel som to vrátiť späť pôvodne ako to bolo, lenže, setobox neriagoval, samozrejme som do toho skúšal veľa krát tukat keďže málokedy sa stane že by sa niečo podarilo na prvé tuknutie ale videl som že na to ako stlačím to tlačidlo tak to blikne ale problém bol v tom že to nič neurobilo, pokračoval som tým že to vypnem a zapnem, znovu sa udialo to isté a nakoniec som zistil ze neriaguje vôbec nič jedine co som mohol urobiť bolo vytiahnuť to zo zásuvky a dat späť, vážne toto určite nieje normálne a je to neprípustné, môžete hovoriť čo chcete ale ja som určite nespokojný reklamu môžu mať akú chcú mňa už táto spoločnosť Swan nijakým spôsobom nepresvedčí a neviem ako sa teraz odtiaľ dostať keďže som sa znovu zaviazal na 2 roky znovu pretože už dávno som to chcel zrušiť ale musel by som zaplatiť pokutu, myslím ze by som bol ochotný tu pokutu aj zaplatiť..... (zabudol som dodať že obraz neustále vypadáva dá sa to vydržať len na pár sekúnd sa rozpadne obraz ale tiež by sa to nemalo takto bežne a neustále stavať). Zas nieje to až také lacné a konkurencia nieje o toľko drahšia u daného operátora Swan sme sa zaviazali len kvôli tomu že nás tam automaticky previedli myslím ze kvôli tomu že firmu elektris prevzal Swan alebo niečo také je mi to úplne jedno nezaujíma ma nič môžete si myslieť čo chcete ja len hovorím aký je môj reálny problém a ako vidím a počujem nie som sám. Pomerne som sa rozpísal ale verte že by toho mohlo byť ešte viac zoberte to ako chcete aj keby som nemal nadávať na spoločnosť jednoducho len hovorím čo je, rozhodnutie je na vás dovi

Marek

08.11.2018
Hrôza
Najhorší internet aky som kedy mal, hry, filmy, serialy vsetko na internete seka ked zavolate na infolinku a nieco im poviete tvária sa ako keby poculi nieco o Internete po prvý krat, a tech rady typu "vypojte to a zapojte" su na nezaplatenie, po par mesiacoch som to s nimi vzal aby kazdy den od 22:30 do 23:30 vobec nesiel je hroza a cez den tiez vypadne hocikedy na par hodin... extrem

Andrej

08.11.2018
Internet
Extremne zle, nonstop vypadáva, nestabilné a rýchlosť otrasná, plus slečny na tel. poradni su veľmi "milé" a aj ked sme si nechali zavolat technika skorej sa ten internet spamätal sam ako by mu niekto pomohol.. nikdy viac

Luboš

08.11.2018
TV archív
Viac ako 4 mesiace mám problém s TV archívom, ktorý nevedia odstrániť. 1/19 mi končí viazanosť. Odchádzam.

Roman Košice

06.11.2018
Pochvala
Mám internet od spol.SWAN (IOL) už viac ako 15 rokov a moja spokojnosť je MAXIMALNA . Poradili mi ak sa vyskytol nejaký problém ( väčšinou u mňa doma ) . Zavolali vždy späť ,nikdy sa nestalo, že by mi nevedeli poradiť. Sťahovanie súborov,online hry vždy v pohode. 100% odporúčam !!! Teraz cez optiku až do bytu.

Miloš

06.11.2018
50/5
Mám od Swanu optický internet už 10 rokov.Som spokojný s kvalitou aj cenou.

front22

04.11.2018
to doma
75 mb internet ,mal som max 33mb namerane ,ale posledny cas ,hroza ,dnes cely den 1mb na speedmetr....,ani stranku nevie riadne nacitat

Herbie

04.11.2018
ToDoma
Stahovanie dostatocne. Ping 500ms+, starostlivost 0 bodov

tp

01.11.2018
To Doma
Stahovanie ok. Ping a packet loss otras, ziadne on-line hry sa nedaju hrat. TV balik nestabilny

M.T.

31.10.2018
Hrôza
Už nejaký čas mám problémy s netom. V poslednej dobe to je asi najhoršie. Celý deň všetko v poriadku ale na večer no proste hrôza. Ping je v poriadku ale packet loss v priemere 40%. Tým je celý internet spomalený. Odporúčam radšej iného providera.

Vrabec

29.10.2018
Cakajovce 439
3dni my nevedeli povedat preco nemam signal.ale sused mal.vypadava signal.

Vilo

24.10.2018
Balik Internet a TV
mame balik internet a TV, doteraz vsetko bez problemov a vypadkov a za podstatne nizsiu cenu ako u konkurencie. Za mna spokojnost mozem odporucit.

Miroslav

20.10.2018
LTE
Po presunuti anteny a presne nasmerovanie na vysielac kvalitny signal bez vypadkov.Odporucam

Miroslav

13.10.2018
LTE
Turčianske Teplice dnes taky vypadok ze nejde cely den internet.Aj tuto recenziu pisem len cez mobilny od Orange.SWAN hôra pondelok volam na linku tak uvidim ako sa zachovaju.Pridam dalsiu recenziu o zakaznickej podpore

Miro

12.10.2018
Optika
Mam opticke pripojenie ide to dobre. Odporučam

Peter Ch

11.10.2018
NITRA
Rád by som uvítal aj viac českých staníc ako sú všetky české televízie českej televízie, tv barrandov všetky kanály . A Prima tv všetky kanáli a aspoň novu international a tv senzi .

person

10.10.2018
odstupte ked mozte
THEY SUCK SO MUCH IM DONE,internet hrozny,furt vypadava

Adam

10.10.2018
KE internet na optike
Vyuzivam internet tusim 70ku na optike, doposial bez vypadkov resp. minimum vypadkov aj to stacilo restartovat router a opat to ficalo. Som spokojny rozmyslam aj o zavedeni TV kedze u konkurencie ma to vyjde podstatne drahsie.

Maciatko

03.10.2018
s internetom nie som spokojna
po dvoch tyzdnoch uzivania same vypadky , nespokojnost

Marek

03.10.2018
TT Internet+TV
Už 3-4 mesiace problém s archívom (vraj riešia - dodáva externá firma) seká, skáče jak stará platňa, ... ... Ako je to možné že to trvá tak dlho? Kde je pravda? Inak za 10 rokov užívania spokojnosť...

Miro

27.09.2018
tv-ok, internet-často pomalý
To, že vám sľúbia rýchlosť internetu neznamená, že ju aj dostanete. Počas slabej prevádzky ide rýchlosť naplno, ale večer alebo aj inokedy popoludní rýchlosť klesá a maximum nedosahujete... cena výhodnejšia ako konkurencia, ale nebude to na plný plyn...

Slavo

19.09.2018
Internet na optike
mame net na optike v KE v panelaku. Uz treti rok som spokojny zakaznik, raz bol problem kedy mi to vypadavalo, no po konzultacii s pracovnikmi na pobocke sme prisli na to ze chyba bola v mojom zariadeni. Odkedy som kupil novy router ide vsetko na vybornu. Ak to takto pojde dalej urcite ostanem sokojnym zakaznikom swanu aj nadalej.

tomas NR

18.09.2018
internet od swanu
vôbec nie som spokojny, 3 dni sa neviem dovolat na zakaznicke stredisko, vsak leto uz skoncilo

Monikin

17.09.2018
Net od swaňu
s netom som velmi nespokojna, na zakaznikov uplne kaslu, odchadzam ihned ako mi skonci viazanost, nehorazne pokuty ked chce odist clovek

Bobula

11.09.2018
Zilina-okolie
Aaaaach,uz cakam na december,kedy mi skonci viazanost...internet pocas dna vypadava a dnes vypadol uplne ...pred mesiacom som vymenila router,lebo mi z podpory technik povedal,ze chyba je v starom routeru(2roky),tak mam novy a robi presne to iste ...pocas poobedia vypadne aj 10x na 2-5minut...a dnes teda uplne...ani na linka podpory im uz nefunguje...zleee,uplne idu dolu vodou...uz nieee,prejdem radsej k Telekomu...

Riso

27.08.2018
KE internet
spokojnost. Vsetko ide ako ma

Janci BA

25.08.2018
Bratislava - internet + TV
S internetom aj TV som velmi spokojny, do bytu behom par dni dovedeny LAN kabel na net a koaxial na TV, pocas dvoch rokov vypadky maximalne 2 krat, aj to len na kratucky cas, kvoli susedom co prerabali. Vo vsetkom spokojnost, az na personalne oddelenie na Borskej, ochota a pristup je tam na bode mrazu, uz im pijete krv len ked vstupite dnu.

Lukáš

20.08.2018
opticky net od SWANU
vyuzivam ho uz 3 rok a zatial sa nemozem stazovat.Ide to tak ako ma co som velmi rad. V mojom pripade som maximalne spokojny. Urcite ostanem zakaznikom swanu aj nadalej.

Michal

16.08.2018
Internet + TV
Pri výpadkoch sa pripravte na čakaciu dobu 3 dni a viac bez upozornenia a ospravedlnenia.

Jozef

08.08.2018
Kosice - Internet M
Vsetko ide ako ma. Spokojnost s cenou aj kvalitou internetu.

Nasraty

03.08.2018
Trnava - internet + tv
Ešte som ho ani neskúsil a už ma vytočili. Mali 7-10 dní na zapojenie služby, došli po 12 dňoch. Nezapojili nič, nedokázal nastaviť router (bez ntb sa to moc nedá) a n zapojeni TV mi oznámil čakaciu dobu 2-3 týždne.... okrem toho arogantný prístup. Každopádn dnes odstupujem od zmluvy

Adam

03.08.2018
Zapojenie
Otrasná spoločnosť, mali 10 dní na zapojenie prišli 12ty aj to lebo sme im 3x volali. technik arogantný, naozaj odporný človek s takym pristupom som sa ešte nestretla. ešte nás presviedčal že my mame niečo s routrom. chudáčik ani nevedel že ked zapoji lan kabel ,router sa može sám zresetovať. Zapojiť nám teda router nevedel kedže si nevzal so sebou ani pc iba telefon! vraj mame zavolať vyrobcovi routra aby nam poslal heslo (nejsom IT ale ved pichnem kabel do pc a nastavim heslo, ale zabudla som že si ho nejak zabudol priniesť a do mojho macbooku žial lan kabel nepichne) pobavili sme sa... a odstupili od zmluvy.

Peter

26.07.2018
internet a tv
vyuzivam balik net a tv od swanu asi rok a zatial to ide vyborne. Za ten rok si nepamatam zeby bol nejaky problem. ja som spokojny zakaznik, dobra skusenost, nelutujem odchod od konkurencie.

Stano

26.07.2018
Moze byt
Zatial bez problemov.

Peter D.

23.07.2018
Ba
zle :(

Dolce

23.07.2018
Novy kliet(zapojenie)
Zdravim, moja skusenost...dal som si zapojit od swanu internet..presli 3 dni volam ze kedy pride technik..telefonistka sa zmohla maximalne na to ze technik ma 10 dni na to aby prisiel....hovorim ok.. presiel 10ty den a nic!!!!volal som t zas..za telefon sedi zrejme niejaka otupelost ktora sa neviem ani vyjadrova..a nevie to ani zasefovat ze kde je alebo kedy pride...cele zle...uz ani internet nehcem od nich ZLE ZLE ZLE ZLE NIKDY VIAC

Michal

19.07.2018
Aky pan taky....
Jeden z najhorsich poskytovatelov sluzieb v okrese..tento mesiac uz treti vypadok na pol dna..pri telefonate na zakaznicke centrum Vas prekvapi arogantny pristup, odradia Vas jednou vetou: musite si pockat, nieste jediny zakaznik..samozrejme platit musite nacas..ak mate moznost zvolit si ineho poskytovatela tak swan vobec neodporucam, horsie to totiz uz nemoze byt

Ladislav

18.07.2018
Internet + TV
Ide to pekne, som spokojny. Mozem odporucit

Jozef

16.07.2018
problemovy internet
Nestabilne DSL pripojenie, caste vypadky. Vo vecernych hodinach hodne `spomalene pripojenie` a v pripade reklamacie arogantne spravanie zo strany spolocnosti. Vraj to nie je ich problem.

Ján

12.07.2018
bez problemov
Fajn. Hlavne pracovnici v Kosiciach. Prijemne skusenosti z pobocky.

Lukáš

11.07.2018
internet od swan spolocnosti
nedoporucujem, je to zla spolocnost, preto idem ku konkurencii

Miro

09.07.2018
internet + tv
vyuzivam balik sluzieb uz cca 4 roky, som maximalne spokojny. Kvalita sluzieb je vyborna, mal som raz problem kedy mi to vypadavalo no pracovnici mi pomohli najst chybu, nakoniec to bolo mojim routrom ktory bolo treba vymenit. Takze pristup vyborny a tak isto aj kvalita sluzieb. Mozem odporucit za mna super.

Róbert

06.07.2018
Mám opticke pripojenie + TV
Pohoda. Da sa s nimi dohodnut

Dana

02.07.2018
Malacky
Máme od nich televíziu aj internet. Internet sem tam vypadáva, ale inak fajn, a čo sa týka televízie, podľa mňa veľa programov zbytočných (náboženské a regionálne televízie) a veľa dobrých programov postupne odstraňujú.

Ivan

02.07.2018
Internet M
Dlho som sa rozhodoval ci vyskusat internet od SWANU, a teraz mozem povedat ze nelutujem, bola to spravna volba, uz rok vyuzivame a zatial bez problemov. Spokojnost, mozem odporucat

Miroslav. H

30.06.2018
LTE 25/2
Mám to zriadené cca. rok, služba šĺape spoľahlivo a aj rýchlosť je dokonca stabilná. A to som v tomto náročný a dávam premeriavat rýchlosť aj 3 - 4 krát denne.

Marek Nagy

28.06.2018
najhorsi internet vobec aky som kedy mal
Swan je hrozna spolocnost a este horsi internet. Vypadky viac krat denne, niekedy aj 20 minut

LaiK

25.06.2018
Košice LTE TO.doma
V pobočke na mňa skúšal pracovník triky, tváril som sa asi veľmi hlúpo, ale nakoniec som odišiel spokojný, so 4G rútrom zadarmo a ako som o hodinu, dve prišiel domov, zapojil ho, už aj všetko šlo. Internet fičí ako má, dokonca podľa merača rýchlejšie než je to uvedené v zmluve, od ich antén som len na pár metrov.. Som zvedavý, či pôjde tak rýchlo aj neskôr, niektorí píšu, že sa im po čase spomalil. Náhoda, zámer?

Antonio

23.06.2018
Trnava
Swan úplne zlá spoločnosť.

Boris

22.06.2018
Kosice internet
Vsetko ide ako ma, som spokojny ak to takto pojde aj dalej nebude co vytknut. Spokojnost

L

21.06.2018
LTE internet mobile
Zriadili mi LTE mobilny Internet - spojenie dost nestabilne - casto to vypadavalo - po mesiaci odisliel LTE modem na streche - trvalo im to dva mesiace dokial to osetrili, a to napriek mojim niekolkonasobnym urgenciam - neskutocne neznaly a arogantny support - to treba len zazit - inak sa tomu neda ani uverit - viac nez neodporucam

Mišo

21.06.2018
Pomer cena kvalita
nemam co vytknut. Kvalitne sluzby rozumne ceny. Odporucam

Jožo

21.06.2018
oničom
zle

Ado

17.06.2018
Trenčianske Teplice
Vsetko super

Martin

14.06.2018
Internet Kosice
Dlho som premyslal ci si dat SWAN, a nakolko s konkurenciou som uz nebol spokojny rozhodol som sa vyskusat ich sluzby. Musim povedat som velmi prekvapeny kvalitou sluzieb a takisto pristupom. Cena je super, za mna maximalna spokojnost a kazdemu kto sa nevie rozhodnut mozem len odporucit vyskusat a neolutuje.

rado

08.06.2018
internet + tv
Vyuzivam internet + tv za vybornu cenu vo velmi dobrej kvalite. Nemam sa na co stazovat, dokonca este ako zakaznik swanu mam zlavu na pausal od 4ky do konca roka. Takze za mna vyyborne som velmi spokojny.

Fuck You OrangeSK

08.06.2018
Pol kilometra od okresného mesta
Celkom solídna firma, najmä majú normálny cenník narozdiel od Orangu, a ponúkajú fakt veľa dát o normálnej rýchlosti za normálnu cenu... Občas ale ešte stabilita pokulháva, ostatne i tak jeden z najkvalitnejších poskytovatelov na Slovensku.

Blazej

01.06.2018
Košice int + TV
vyuzivam konkretne balik DUO M+ a som spokojny. Nic mi tam nechyba. Vysoka kvalita sluzieb za rozumnu cenu, a ziadne navysovanie cien ako u konkurencii, takze zatial spokojnost, som rad ze som sa rozhodol pre swan.

Miki

25.05.2018
Internet + TV
balik je dobre nastaveny, velkym plus je archiv ktory je na velkom pocte stanic. Za mna spokojnost

jozef

20.05.2018
balík internet + TV
-lokalita: Pezinok,Muškát -stabilná rýchlosť - mám 40/40 -ponuka programov/ hlavne v HD/ -absolútna spokojnosť -za všetko sa musí platiť.........

Rasto

16.05.2018
Internet M
Ako citam tak vacsina ludi je spokojna s internetom M. Aj ja vyuzivam od SWANU internet M a musim taktiez potvrdit ze to ide super, bez vypadkov a este som vychytal aj akciovu cenu. Mozem len odporucit.

Miro

16.05.2018
fajn
v pohode

Fero

15.05.2018
Internet M
Musím povedať že pomer cena a rýchlosť je T.O.P internet funguje za akého kolvek počasia

fefek

10.05.2018
Puchov
aktualne pouzivam 90/30 vypadok internetu nebol ani raz za 4 roky

Peter

10.05.2018
Trnava
na túto spoločnosť nemám ani jedno milé pomenovanie. banda mizerných zm*dov, ktorí sa neustále vyhovárajú, pravá ruka nevie, čo robí ľavá. ABSOLÚTNE HROZNÁ spoločnosť poskytujúca internet a telku. som u nich takemr 4 roky a za tú dobu som podal asi 70 reklamácií a ani jednu nevybavili tak aby ma presvedčili o ich profesionalite. NIKDY VIAC!!!! a každý, kto môže, nech sa tejto bande hlupákov vyhne oblúkom a obetuje tých pár eur u konkurencii. ja čakám na vypršanie zmluvy a už o nich nechcem ani počuť.

Roman

10.05.2018
Dáta
Za poslednú dobu sa zhoršil mobilný internet. Rýchlosť za posledné 2 týždne od 0,2 do 10 Mbit/s, predtým od 10 do 25 Mbit/s.

Miro

09.05.2018
inet
ok

Marek

09.05.2018
Internet + Telka
Ide to dobre. Ziadne vypadky a za primeranu cenu. Za mna super. Odporucam

Peter

04.05.2018
LTE internet M
Rozhodol som sa prejsť z DSL na LTE. Zvolil som SWAN nakoľko sa mi zdala u nich najvýhodnejšia ponuka 25/2 za 15 eur, navyše s FUP 150GB/týžden, čo je oproti konkurencii (300GB/mesiac) vynikajúce. Musím však povedať, že som veľmi sklamaný. Signál v Stupave je výborný no napriek tomu sa mi nikdy nepodarilo dosiahnuť ani 60% zo sľubovanej maximálnej rýchlosti. Cez exponované časy, čiže medzi 18 - 22 som mal ledva 5/2 a cez deň som mal rýchlosť okolo 12/2. Rozum mi stojí najmä nad tým, že na mobile mám 4ku, čo je SWAN a tam mi mobilný internet ide v pohode 30/10 ... našťastie som stihol odstúpiť v lehote 14 dní. Vraciam sa znovu na DSL, no tentoraz skúsim šťastie v telekome.

karkoska

02.05.2018
mala dostupnost
operatormi sa neda spolupracovat

Ladislav

26.04.2018
Internet M
Vyuzivam internet M tusim 70ku a vsetko ide ako ma. Uz treti rok som vo SWANe a zatial ziadne problemy, ci uz technickeho alebo ineho charakteru. Za mna zatial maximalna spokojnost

Rudo

24.04.2018
Kosice
tak ako pozeram som rad,ze som z Kosic,lebo tu je to na jednotku,samozrejme aj ja som mal problem so swanom,ale len ked som volal na 0650 ohladom faktury. Internet ide super, TV nemam co vytknut, krasny obraz. Urcite chcem SWAN aj nadalej, je sice problem s pokrytim,ale pokial by som sa stahoval,najprv si overim dostupnost a podla toho si budem hladat ubytovanie.na swan nedam dopustit, za 15 rokov,len dobre skusenosti.

Milan

24.04.2018
B.Bystrica
Spoločnosť SWAN aj s ich helpdesk je ozaj "super" kým nepodpíšete zmluvu. Garantujú Vám rýchlosť a potom povedia že je to maximálna a 0,6 MB a 1,6MB je ozaj dosť málo. Pravidelné výpadky ktoré keď resetnem ich zariadenie tak ide chvíľu normálne a potom zase nič. Pri helpdesku samozrejme oni nemajú žiadny problém ale ako keby zázrakom keď zavolám tak to o 1-2 min ide normálne zas nejaký ten deň. Vymenili aj ich zariadenie tak to išlo asi dva mesiace a zas nie. Z helpdesku Vám budú hovoriť stále že je problém s Vašou wifi a stále dookola lebo oni tam nič nevidia hlavne jeden pán Holákovský ktorý je ozaj "pán" . S jeho aroganciou a tónom v hlase dokáže vytočiť každého. Skúste a pýtajte si ho, ak máte pekný deň tak on ho hneď vie pokaziť. Ale zas aby som len neohováral obchodného zástupcu majú šikovného. P.S. SWAN nikdy viac - už len čakať na koniec viazanosti.

Rado

19.04.2018
Internet a TV Kosice
Byvam v novostavbe v Kosiciach - TITUS Klimkovicova. Co sa tyka internetu a TV mal som na vyber 3 - Telekom ANTIK SWAN. Od SWAN-u som mal predtym 4G internet a isiel fajn, ale telku som nepoznal. Internet mam optikou potiahnuty do bytu a STB mam taku malu ciernu skatulku. Paci sa mi, ze nepytali cez 100 eur za zriadenie. Zatial uplne bezproblemovy internet a TV. Riesil som to cez zamestnanca v Kosiciach a nemozem povedat pol slova. Dokonca mi tam dali velmi zaujimavu cenu na 1 rok. Zatial spokojnost. Odporucam

Vlado

19.04.2018
DUO M
Dobrý den, chcem sa podelit so skusenostami ohladom internetu a poskytovatelov s ktorymi som prisiel do kontaktu. Prestahoval som sa a mal som moznost na vyber 2 ch operatorov a to SWAN a TELEKOM, naprv som si myslel ze je to jedno a radsej dam na cenu za mesiac nech je lacnejsia, tak som si vybral SWAN, velmi som bol sklamany aj preto lebo mal som svoj vlastny router a ten isty mame aj doma a nemame ziaden problem na Orange, Stale som mal problem aj mi hlasil chybu, pytal som sa technikov co tam boli (az 3 ja ludia prisli zo SWANu 2 technici a nejaka pani ktora drzala zariadenia a behala mi po byte s telefonom), co mam si nastavit na sieti a mal som pocit z nich ze ani nevedia a ani nebudu riesit je to vase neviem pohrajte sa (s takym nezaujmom som sa este nestretol, v podstate som chcel len vediet co take bezne tam mam mat aby to fungovalo s ich sietou). Povedal som si oki mam 14 dni na odstupenie (skusal som vsetko mozne mal som s tym problem ich router som nechcel a s mojim to islo / neslo). Volal som aj obchodakovi cez ktoreho som si objednaval sluzbu ze teda mam takyto problem samozrejme nemal vobec zaujem riesit so mnou nic - povedal som mu ze asi odstupim, ked nie je z ich strany zaujem a on ze nech si dam drahsi a lepsi dovi. Mozno ze to bola aj vec nastavenia (poskusal som vsetko mozne s nastavenim), ale ten ich pristup ma velmi sklamal a uz nechcem od tejto spolocnosti nic, tak som samozrejme odstupil. A ak by nahodou niekto nevedel u SWANu treba zadavat MAC adresu zariadenia ktore mozte mat zapojene ak potrebujete zmenit musite nahlasovovat a pisat formulare. Zavolal som do Telekomu. Prisiel az jeden technik, bez problemov zapojil, este pred tym nez mi to zapojil som sa popytal ako to maju nebol ziaden problem sa s nim o tom pobavit blizsie, prisiel 1 technik a zvladol to dost rychlo aj s vysvetlenim aj sme vsetko nastavili, myslim ze bol aj rychlejsi, pretoze ked bol u mna SWAN tak sme museli cakat na technika na druhej strane, ktory nastavoval MAC adresy (musiete nahlasit MAC adresu zariadenia cize vasho routera, iny nezapojite, ak chcete zmenit musite volat alebo vypisovat formular) a to este vyse pol hodiny meskali - pristup bol uplne iny a samozrejme vsetko funguje s nimi bez problemov. Na zaver len chcem povedat, ze cena nieje vsetko a niekedy zalezi na pristupe a kvalite a SWAN rozhodne zaostava aj kvalitovo so svojimi technikmi aj obchodakmi. Osobne tuto firmu neodporucam. S orange a telekomom mám zatial dobré skúsenosti, možno Vám to pomôže pri výbere operátora. Vlado

Albert

03.04.2018
internet a telka
uz 4 rok vyuzivam balik DUO M+ a zatial maximalna spokojnost. Urcite ostavam vyuzivat sluzby SWANU aj nadalej. Rychlost realne po kabli ako bolo slubene.

Frankie

27.03.2018
DUO M+
rychlost 70/7 realna, ponuka TV L optimalna, archiv akurat

Imro

22.03.2018
Internet M 70 Mbit/s
Už 10 rokov verný zákazník zatiaľ ma nesklamali.

Ondrej

21.03.2018
Internet + TV
Ja mam balík internet a TV na optike do bytu. Ked som sa nastahoval zvazoval som mal som totiz 3 poskytovatelov na vyber. Antik , Telekom a SWAN. SWAN som vobec nepoznal nevedel som do coho idem. Po dlhom zvazovani ma nakoniec presvedcila cena ktora bola velmi priaznivo nastavena lebo nasa bytovka dostala specialne zlavy. Teraz mozem povedat, ze naozaj nelutujem. Na starej adrese som mal ANTIK, ale sluzby su naozaj na porovnatelnej urovni dokonca by som povedal, ze mi viac vyhovuje ten maly cierny setupbox od SWANU. Zatial som nadmieru spokojny. Pomer cena kvalita najlepsie co som si mohol vybrat. Telekom mi to ponukal za 30 + eur. Dufam, ze to vydrzi. Som spokojny.

Andrej

21.03.2018
Tv+internet
Súhlasím s veľkým počtom záporných recenzií..Kvalita služieb odišla cca po pol roku používania.Podpora žiadna, technikov sa klient nedočká pol dňa dovolenky zi zoberiem technici neprídu.Bez ospravedlnenia ďalšia dovolenka vymenia súčiastku ide to pol dňa a znova dookola.Odstupujem zmluvu právnej kancelárií.S pozdravom

Aurel

19.03.2018
super sluzby
nemam vyhrady,nadavaju len ludia, co sa do toho nevyznaju ani trosku a vacsinou je chyba aj tak na strane ich, ked si nevedia dat router ani na spravne miesto,ale da si ho pod stol alebo najlepise od skrine a potom si stazuju.optika 300/30 + telka + archiv

Jožo

16.03.2018
Optika
Ide to dobre nemam vypadky a cena je velmi prazniva. Som spokojny.

Jozef

16.03.2018
Internet
Nikdy viac uz nech skonci viazanosť slubena rýchlosť ?? prvý mesiac potom o polovicu nižšie banujem ze sme si nedali Satro ale spoločnosť ktora sa hra na profikov na takichto niesu zakony zaco vlastne platime???ze nas neustale odr...bava.. mohol by niekto kelpnut niekto timto amaterom po prstikoch

Roman

15.03.2018
Totalna ignoracia zakaznika katastroficka sluzba
sluzba To Doma M 25/2Mbit/s po zriadeni fungovala 3 mesiace nasledne sa stratil signal vraj sa im stalo s vysielacom na opravu som cakal 2 tyzdne pri rychlosti 1 Mbit/s download, vymena zariadenia funkcnost 2 tyzdne nasledne to iste zmigrovali ma na mobilne LTE vraj to ma u mna perfektny signal a je to lepsia sluzba a pojde mi to lepsie po 3 mesiacoch sa u mna stratil aj signal mobilneho LTE zo dna na den z plneho signalu ledva jedna palicka (asi v ramci svojich putovnych vystav visielacov ho presunuli niekam inam) rychlost internetu 1-3Mbit/s technik mi povedal ze nemam signal nema somnou co riesit nech ukoncim zmluvu ukoncenie zmluvy je podla vyjadrenia pracovnicky z predajne mozne len so zmluvnou pokutou cca 480€ alebo si mam spisat reklamaciu na 30 dni odkedy som spisal reklamaciu signal nemam uz vobec vyjadrenie technika nemate signal vyjadrenie swanu nedokazeme vam nijako pomoct len cakat tak popri cakani pisem aspon tuto recenziu a dufam ze sa tymto smejdom neda uz nachytat nik kto toto precita sluzby Swan neodporucam neustretovost neochota nekompetencia len plat a to mam sluzbu zaplatenu na rok dopredu a ako mi povedala slecna na linke nech si dam internet od niekoho ineho ked niesom s tym ich spokojny ale na zrusenie zmluvy si mam pockat do 30 dni

Marek

14.03.2018
Internet
vyuzivam internet na optike. Vsetko ide super, bez vypadkov. Zatial spokojnost.

Miro

13.03.2018
Sklamanie dnes
Čo sa deje? Od včera od 23:00 sa pokúšam pripojiť a internet nefunguje celú noc a ešte stále nič... Doteraz ale nebol problém, tak neviem a hotline nie je dostupná :/

Kukoluk

11.03.2018
LTE
No katastrofa, tento internet zo začiatku išiel dobre (2 roky dozadu, nie sme viazaný) a dnes ? Haló ? každý mesiac vypadáva signál nám kolíše a vypadáva to pri väčšej záťaži. Ten internet je akurát tak na messenger a viber, ale nič viac (dnes). Ich podpora stojí za h**** chcel som sa opýtať na zlepšenie služieb že by som prepojil router s repeatrom, ale nešlo mi to tak som ich poprosil, či by mi vedeli poradiť a oni na to, že my sa takýmito vecami nezaoberáme a ja sa potom pýtam, na čo je tam tá podpora ? aby vám ponúkli nejaké kraviny, ktoré tiež nefungujú ? Katastrofa...

Iveta

10.03.2018
TO.doma M
uz dlhsie mame sluzbu TO.doma M ide to zatial spolahlivo. Zatial som nepostrehla ziadne problemy. Nemam vyhrady

Robo

08.03.2018
KE optika - spokojnost
V kosiciach sidlisko tahanovce to ide velmi dobre, ziadne vypadky a rychlost je vyborna. Vyuzivame internet M a mozme ho len odporucit.

Jana

07.03.2018
internet
ja som spokojna s optikou, nevypadáva a je rýchly

Miro

06.03.2018
Optika
Mam Optiku 70 Mbit/s zatial spokojnost.

Sim7hu91

04.03.2018
....
Po tom ako sme presli z klasickeho internetu(co bola absolutna hruza.. internet neustale vypadaval) na mobilny sme boli spokojny.. Avsak co sa zacalo diat posledne tyzdne nema obdoby.. rychlost internetu neustale kolise.. jeden den mi speedtest ukaze aj 15mbit/s zatial co druhy mi stranku speedtestu nacitava 3 minuty.. 10€ na mesiac sice neni az tak vela ale ked vas nalakaju na 12mbit/s tak kazdy caka rychlost aspon tych 8 10 a nie 1 .. spravte s tym nieco

Tibor

27.02.2018
KVP
konečne schopný poskytovateľ v mojej lokalite.Čo sľúbi aj dodrží

Miro

26.02.2018
Opticke pripojenie
Mam optiku do bytu ide to bez vypadkov zatial ziadny problem. Zmluva vybavena rychlo cez telefon takze zatial spokojnost. Cena velmi priazniva vychytal som velmi zaujimavu akciu.

Karol

23.02.2018
INT + TV - Koošice
Vyuzivame INT + TV v Kosiciach a mozem odporucit kazdemu. Ide to pekne, ziadne vypadky rychlost uplne postacujuca a TV stanice vsetky ktore potrebujeme, navyse archiv je velke +

Ivan

19.02.2018
TV zaujimavy balik
Maju zajimavy balik na IPTV a dobry archiv.

Peter

16.02.2018
opticky internet - 70/7
Opticky internet od swanu vyuzivame uz skoro 5 rokov, a zatial ziaden problem. Ide to tak ako ma. Spokojnost

František

15.02.2018
TO.doma M Handlová
Po roku uzivania sluzby riesim uz mesiac odstupenie od zmluvy. Presne pred rokom zriadena sluzba ktora par mesiacov fungovala dokonalo, rychlost som bez problemov dosahoval maximalnu udavanu. Teraz je to niekde uplne inde. Uz asi pol roka internet vypadava, rychlost kolise a velmi cadto sa stava ze nejde ani 5Mbit, co je udavana ako minimalna rychlost. Po 3 staznostiach je stale odpoved rovnaka: rychlost moze kolisat kvoli vonkajsim vplyvom a vytazenosti siete. Otras, cely Swan nech ide niekam. A ich technicka podpora je asi najhorsia s akou som sa stretol. Urcite neodporucam. A to nehovorim o Swan Go, ktoru si bez problemov zriadite na dialku, ale zrusit ju musite osobne na predajni. Nepochopitelne pre mna, hlavne ked je to bez voazanosti

Vlado

14.02.2018
LTE L
Sú to podvodníci. Agregácia na programoch tak, že ak si kúpite Doma L do 70 Mbit, v reále je to 8 Mbit a keď voláte a reklamujete jednoducho vám školený blbeček na hotline odrecituje poučku o agregácii 1ku5 takže vyťažujú svoje body tak maximálne ako to ide cucajú peniaze od zákazníkov ale na kvalitu prdia. Žiaľ nevážia si svojich zákazníkov a tak aj dopadnú ja nie som viazaný ale hľadám nového providera.

a

11.02.2018
aadfasf
a

Oliver

09.02.2018
opticky internet a TV
Mame to uz roky a zatial nemam co vytknut. Stale sa da s nimi dohodnut a cena je oproti konkurencii dobre nastavena.

Laci

08.02.2018
Internet + TV = kvalita
Internet + TV velmi dobre. Mal som inych poskytovatelov ale zatial SWAN obstal najlepsie. Co sa tyka ceny a sluzieb je to vyborne, nad moje ocakavania. Mozem len odporucit

Marcel

06.02.2018
Optika KE
Vsetko ide ako ma. Ziadne vypadky a kvalita sluzieb je na vysokej urovni. Maximalna spokojnost.

Lukáš

05.02.2018
optika
som spokojny.

Zdeno

02.02.2018
Ide to rychlo a spolahlivo
Spokojnost. Odporucam dalej

Imaginarny

31.01.2018
to.doma M
Internet mam pol mesiaca a ide ma rostrhnut ako furt vypadava.. Dalej zriadenie sluzby bol des .. som si to spravil radsej sam... Podpora ? to co je za podporu? prepajaju ta kade tade a mas s toho len nervi pritom nic nevyriesis .. VELKA NESPOKOJNOST!!! za 15 eur na mesiac si kupit radsej drogy ako tento internet.. Dakujem vam ze som mohol vlozit recenziu ...

Michal

25.01.2018
Optika do bytu
Mam optiku v novostavbe v Kosiciach na Furci. Som spokojny.

Tomáš

25.01.2018
Košice opticky net
vyuzivam od SWANU opticky internet M. Internet ide vzdy ako ma, bez vypadkov a cena je vyborna. Mozem len odporucit.

Ďuro

18.01.2018
Optika + TV
Mam optiku aj TV od SWAN a programy su fajn dost vela v HD. Vraj budu pridavat aj dalsie do HD tak uvidime.

Kristian

16.01.2018
Kosice - vyborna kvalita - cena
Velmi dobry pomer kvality a ceny. Pre mna nauzaj bezonkurencna ponuka. Urcite ostanem zakaznikom aj nadalej.

Majo TN

12.01.2018
Internet S
slabe a pomale pripojenie, nie som spokojny hlavne s podporou

Radko

12.01.2018
LTE To.doma
Bezproblemovy chod a vynikajuca cena na 24 mesiacov. Ovela spokojnejsi ako s WiFi.

Ján

10.01.2018
Spokojny zakaznik
Za mna spokojnost. Ide to pekne.

Vojto

08.01.2018
Internet L - KE
Vyuzivame Internet L a zatial velka spokojnost. Cena a kvalita je vyborna.

Ludo BA

08.01.2018
internet katastrofalny
na zakaznickej linke katastrofalna podpora, po skonceni viazanosti odstupujem od zmluvy

Matúš

04.01.2018
THC
Internet M...TOP...

Michal

03.01.2018
Optika Internet L
Internet ide bezproblemov. Vrelo odporucam dalej.

Miroslav

02.01.2018
Internet S
Trocha mi chýba optika na najväčšom sídlisku v Trenčíne, ináč pomer cena a výkon celkom slušný, odporúčam.

Erik

30.12.2017
Internet TV L
Vyuzivame od Swanu internet + TV, zatial maximalna spokojnost ci s internetom alebo TV. Mozem odporucit, cena a kvalita je vyborna.

Marcela

28.12.2017
Internet M - Košice
Prednedavnom sme si dali internet od SWANu a vsetko ide ako ma, bola som prekvapena ze ponukaju taku rychlost za taku cenu. Za mna jednoznacne spokojnost.

PSK

27.12.2017
S50
Nespokojný zákazník

Ivo

27.12.2017
Sluzba Internet M
Spokojny zakaznik.

Alex

22.12.2017
KE - spokojnost
Vyuzivame internet + TV. Spokojnost pomer kvalita/cena na vybornu. Doposial ziadne vypadky a dovody na staznost. Odporucam.

Jakub

20.12.2017
Nadmieru spokojný
Po zlej skúsenosti s operátorom 4ka, som bol nešťastný, že jediná možnosť internetu v mojom dome je SWAN TO. Prišli dokonca v nedeľu (spýtali sa ma, či mi nedeľa nevadí - beriem to ako +) Odmerali, no ako ma vopred informovali som za kopcom a internet určite nepôjde 70 Mbps. Zmetali 40 Mbps čo pre mňa i tak bola najlepšia ponuka. Idem platiť prvú faktúru a môžem povedať, že za mesiac som nepostrehol dôvod sťažovať sa. Dúfam takto pôjde celé 2 roky.

Slavo

19.12.2017
Pefektné
Ide to velmi dobre. Som spokojny. Odporucam

Laco

11.12.2017
Mam optiku v novostavbe v Kosiciach
Mam internet aj telku v novostavbe v Kosiciach ide to super. Oproti konkurencii dobra cena v porovnani s obsahom.

Magda

11.12.2017
Košice- Sídlisko Ťahanovce
spokojna, pristup technikov a obchodnikov profesionalny. TV + INT ide bez komplikacii.

Andrej

06.12.2017
TV+Internet
Vyborny balik za super cenu. Kvalita je na vysokej urovni, rychly internet + vsetky programy ktore potrebujeme. Spokojnost

Jožo

06.12.2017
Internet a TV SWAN
Ide to dobre nemam ziadny problem. Zatial bez vypadku.

Dada

05.12.2017
Zákaznícky servis velmi zly
s takymto zlym pristupom som sa davno nestretla, shopnost poskytnut informacie je velmi slaba, oblubena odpoved je nedisponujeme tymito informaciami. A kto potom? a najhoorsie je, ked tvoju poziadavku posunu na technicke, to musis po tyzdni volat sam, ze co. A ich otazka je ci si si vyplnil zakaznicky formular- o tom ti samozrejme pred tyzdnom nepovedali. tak po zaslani formulara snad coskoro zavolaju. iny pripad- vypadok internetu- volas, posuvame na technicke, budu volat. zavolaju o 2 dni. ZLE ZLE ZLE

Mišo

04.12.2017
Internet + TV od SWAN-u
Ide to velmi dobre. Som spokojny. Cena vyborna.

eRko

01.12.2017
TO.Doma S
Deklarovaných 12 Mbit/s sa pohybuje v rozmedzí 4 - 6, občas 8 - 10 Mbit/s predovšetkým neskoro v noci, miestami 0.9 - 1.8 Mbit/s podvečer, keď sa pripojí viac užívateľov, vtedy je agregácia veľmi citeľná. So službou som nespokojný a uvažujem nad odstúpením od zmluvy.

Alexander

27.11.2017
SWAN Kosice
ide to dobre rychlost ako na papieri , TV vela HD. OK

Nespokojný zákazník

23.11.2017
Nitra
Uz tyzden nam nejde internet, po tyzdni dodali novy modem, internet aj tak nefunguje, ziadna odozva z ich strany ani pomoc, a ked tam zavolate jedine co vam vedia povedat je, ze technici sa vam ozvu, chvilku strpenia. Najhorsi internet a najhorsia komunikacia so zakaznikom !!!!

Štefan

21.11.2017
Cena/kvalita
Pomer cena a kvalita spojenia nemá konkurenciu. Výpadky skoro žiadne, a aj ak boli, nikde som nemusel volať, vedeli o nich a dali ich dokopy (bol večer o 22h, na druhý deň ráno už všetko frčalo). O krátkodobých neviem, nie som nonstop pripojený a väčšinou keď mi nejde NET cez Wifi, resetnem môj router a všetko je OK.

ERDE

20.11.2017
SWAN
služba 4G INTERNET v2.0 v Nitre ide zlým smerom, časté výpadky a pomalá rýchlosť, skrátka katastrofa, hladám nového poskytovateľa internetu

Filip

18.11.2017
THC
Rychle a bezproblemove pripojenie...TV siroka ponuka,super archiv

Anton

18.11.2017
Spokojny
Ide to pekne 90/9 mbit/s telka slape viac ako 110 programov.

Jožo

17.11.2017
Košice
V Kosiciach mi to praveze ide velmi dobre mam optiku asi zavisi od technologie ked mas lte a si v slabom pokrytit tak ti to asi ide zle. Ja mam velmi dobre skusenosti aj s technickou podorou. Jožo z Košic

Jožo

17.11.2017
Košice
V Kosiciach mi to praveze ide velmi dobre mam optiku asi zavisi od technologie ked mas lte a si v slabom pokrytit tak ti to asi ide zle. Ja mam velmi dobre skusenosti aj s technickou podorou. Jožo z Košic

Bill

17.11.2017
Košice
SWAN neodporucam ani najhorsiemu nepriatelovi ... pravidelne vypadky, znizovanie rychlosti bez opodstatneneho dvovodu .. zavolate ze mate problem, oni Vam poradia akurat tak restartovat router alebo najnovsia odpoved znie: nemame tu momentalne nikoho kto by sa na to vedel pozriet .... Mali by sa hanbit za to ze poskytuju taketo ,,sluzby,,. A ti co su spokojni alebo nebodaj odporucaju tohto poskytovatela tak Vam gratulujem, asi mate len stastie :P

Karol Jaroš

17.11.2017
Trenčín
Neustale vypadky, kolisajuca rychlost, maximalne to bezalo 1,3 / 1 MBit. Reklamovane niekolko krat, vymeneny modem 2x, nic nepomohlo. Priserne sluzby, urcite nedoporucujem. Vyhodene peniaze.

Jozef

14.11.2017
KVP internet
Vyuzivame Internetove pripojenie, sme spokojny za rozumnu cenu spolahlivy internet.

Zdeno

12.11.2017
TRNAVA
Posledný rok katastrofa. V čase od 19:00 do 22:30 nemožnosť čokoľvek robiť na internete. Už nech mi skončí viazanosť.

Stevo

10.11.2017
KVP
Som spokojny

otip1

10.11.2017
Využívam Duo M 70/5
S internetom som spokojný,horšie je na tom TV. Seká,štvorčekuje a technici nie a nie to spraviť.boli u mna aj 5x a pokaždé nič! Stále sa to opakuje a preto od januára,po skončení viazanosti budem hladať iného operátora na TV vysielanie. Internet ,za tú cenu a rýchlosť je úplne v pohode. Myslím tým v Trnave!

Mita

10.11.2017
Bratislava, Neschopny poskytovatel hrozny internet
Niekolko mesiacov internet nam pat sekund ide a pat sekund nejde. Deje sa to pocas hociktoreho casu dna a zakaznicky servis nie je schopny to riesit. Neustale dokola sa opakuju v tom istom. Hladaju ako obvinovat, ze je to nasa chyba a nie na ich strane si priznat, ze ich siet uz sucasnym poziadavkam nevyhovuje a je potrebne obnovit kablovy system. Ale naco byt uprimny voci zakaznikovy, ked sa aj klamat da!!! Urcite si ich v BA nedavajte kym si neupracu vlastny dvor

Aneta

10.11.2017
V pohode
Ide to dobre.

Juraj

09.11.2017
THC
rychlost v kabli tak ako ma podla zmluvy, velky vyber stanic, archiv sliape ako hodinky, nemam co vytknut, momentlane najlepsi poskytovatel na trhu v KE

Radoslav

07.11.2017
Internet 70/7 Mbit/s
Vyuzivam Internet od swanu a som maximalne spokojny. Mozem odporucit kazdemu.

Matus

02.11.2017
Adsl 8/1
Kedysi vynikajuci internet, no posledny pol rok hroza, od 14 00 do 22 00 nepouzitelny.. vypadava, pomaly,

IVO

02.11.2017
sme spokojni klienti uz 10 rokov
Sme spokojni. Odporucame

Michal

30.10.2017
Ok moze byt
moze byt. Odporucam

Roman

30.10.2017
KE - optika
Vyuzivame sluzby swanu, na optike internet telka, vyborna kvalita a takisto aj cena. Za mna spokojnost.

Imro

30.10.2017
Optika - spokojnost
Optika ide pekne 90/9 Mbit/s

Stifler

29.10.2017
Tvrdosovce
Veľmi zlý internet

Tomáš

24.10.2017
LTE 70/5
mal som volakedy v minulosti 6/1 internet od nich,ale po 2 a pol roku začal blbnúť a rýchlosť akú som mával,čo bolo vždy 11mb download,tak sa znížila na 0.05-2 mb download speed tak som to nahlásil a bolo mi povedané,že tú službu rušia,tak som prešiel na LTE internet aký mi doporučili a to hneď ten najvačší aký sa len dal,kedže som jeden z náročnejších používatelov internetu.No hneď po týždni nastali problémy a od tedy sa to vláči uz 2 mesiace,pravidelne každý deň od obeda do 22-23:00 internet vypadáva,rýchlosť dropuje na 1 - 2 - 3 mb download speed pritom stránku ani zobraziť nejde,napíše,že internetové pripojenie nie je k dispozícii.Nahlásil som to 3 krát,bola mi menená aj anténa,ale nepomohlo,technici mi aj povedali,že chyba je v tom,že siete su preťažené a musí sa nahodiť nejaký iný systém,ktorý ten problém vyrieši,no po troch týždňoch čakania stále nič,internet ide hrozne,najväčšia smola je,že bývam v oblasti rodinných domov,kde nie sú natiahnuté káble a velké spoločnosti ako orange,UPC a T-com nie su dostupné,inak by som zo swanu odišiel už pred dvoma rokmi.Bohužial musím trpieť tento problém a neviem si pomoci. Swan neodporúčam a závidim ľudom,ktorým ide internet od swanu bez problémov.

Karol

23.10.2017
Opticky net 70/7
Internet ide bez problemov, zatial maximalna spokojnost.

Jano

23.10.2017
S optikou som spokojny
Optika ide dobre bez obmedzeni. Rychlost ako na zmluve.

Eugen

19.10.2017
Internet
odporucam

Peter

18.10.2017
Bratislava Rača
Išlo to len dve hodiny po namontovaní antény. Potom signál začal kolísať a klesol na 2/1 mbps.

Peter

18.10.2017
Internet v rod. dome cez DSL - rychlost 30/3 MBits
Internet rychlost je fajn ale viacej to nejde ako ide. Pocas rana a cez den este fajn ale ked pride vecer zabava sa konci a nastavaju nervy pretoze tuto rychlost nemate garantovanu na stalo ale ju este zdielate s dalsimy co som si nemyslel, ze bude az take zle ale bolo. Vecerne hodiny - stranky nacitava dlho, Youtube - cele zle proste to nechce nabuffovat, hry po nete - ping 150+ ms... A nie routrom to neni skusal som aj ine. Po roku aj daco utrpenia a nervov som so Swanom skoncil a rozhodne neodporucam.

Alojz

17.10.2017
Optika do bytu v Kosiciach
Mam internet aj TV od SWANU optika az do bytu v novostavbe v Kosiciach. Pomer cena kvalita velmi dobre.

Miro

10.10.2017
Velmi dobre
som spokojny. Rychlost ako na zmluve 50/5 Mbit/s.

Lukáš

03.10.2017
Tv a internet 17,99
Spokojny nadmieru.

Laura

03.10.2017
70/7
Deti spokojne , rodicia tiez :-)

Anton

03.10.2017
Internet v novostavbe
mam internet v novostavbe v Kosiciach. Zatial maximalna spokojnost. Odporucam dalej. Dakujem.

Vierka

28.09.2017
Internet - optika spokojnost
Momentalne uz 2 roky maximalna spokojnost, urcite menit nebudeme. Zatial najspolahlivejsi provider.

Kiko

28.09.2017
70/7
Bez obmedzení a realna rýchlosť

Janka

28.09.2017
Optika
velmi spokojna

frenky

26.09.2017
dat ci nedat ?
TO.doma L pevné LTE pripojenie pre domácnosti s rýchlosťou až do 70/5 Mbit/s : chcem si dat zaviest ist do toho alebo nie ?Viete poradit ?. dik

Mišo

26.09.2017
Optika
Spokojnost.

Branislav

25.09.2017
Internet 70/7
Mame internet od SWANU, maximalna spokojnost, nevypadava, rychlost vyborna.

Stefan

21.09.2017
Kosice
Realna rychlost ako na zmluve , plne funkčný internet...

Kristián

21.09.2017
Košice
Dlho som hľadal korektného poskytovateľa služieb, nikoho iného už nechcem

Andrejka

20.09.2017
internet zdielate
myslel som ze pojde plnou rychlostou, ale kvoli agregacii asi tazko, neodporucam

Jožko

19.09.2017
Super
Internet M - odporucam. Rychle a stabilne.

Zuzana

18.09.2017
Skúsenosti
Moja skúsenosť so swanom: zavolala som, povedali mi, že do 10 dni to bude. O dva dni (štvrtok)sa mi ozval technik, že príde, neprišiel. Zavolal v piatok poobede, vraj u nás bol ale nikto nebol doma (boli sme) tak prišiel povedal, že má zlé číslo domu a že príde v pondelok. Prišiel v pondelok, povedal, že to bude komplikované a musia byť dvaja a prídu teda v utorok. A odvtedy sa neozval. Objednávku som dnes dala zrušiť a jednoznačne túto spoločnosť neodporúčam!!!

Bye bye

15.09.2017
Nitra LTE
Super cena, ale co z toho, ked proste maju slaby signal... priatelka pozera videona YT a ja uz nemozem nic robit, lebo mam lagy... proste vsetko zle.

Aďo

14.09.2017
Internet + TV L spokojnost
Mame internet a telku od swanu, mozem povedat ze zatial maximalna spokojnost.

Imro

12.09.2017
Prenosova rychlost nad moje ocakavania
upload aj download podla dohody. Vsetko ide. Super

Pavel

06.09.2017
LTE
Časovo neobmedzené vysokorýchlostné bezdrôtové internetové pripojenie pre domácnosti. Na základe uskutočnenej objednávky vykonáme preverenie dostupnosti služby. Platí zásada korektného využívania internetovej služby: prenesenie maximálneho objemu 150 GB dát (in alebo out) za 1 kalendárny týždeň. V prípade prekročenia tohto limitu bude rýchlosť znížená na 1/1 Mbit/s do konca kalendárneho týždňa. Video streamovacie služby sú bez obmedzenia rýchlosti (prenesené dáta pri využívaní video streamovacích služieb sa čerpajú z objemu dát) a P2P siete sú obmedzené na maximálnu prenosovú rýchlosť 6/1 Mbit/s.

Laco

05.09.2017
Košice - Optika Internet L
Nestažujem sa ide to stabilne. Bez problemov.

Eugen

05.09.2017
Internet - dobra rychlost
70/7 - ide to 75/10 . OK

Ivan

05.09.2017
Internet Swan
Mame Internet L od Swanu a zatial maximalna spokojnost, bez vypadkov, bez problemov, mozem odporucit.

Zakaznik

05.09.2017
LTE To Doma-M
Obmedzene P2P na 6/1 takze stahovanie cez torrentov je osekane a co je najhorsie niektore hry tuto technologiu vyuzivaju ako napr. Battelefield 4/1 a tym padom nestiha internet komunikovat so serverom, co ma za nasledok odpojovanie zo servera a extremne lagovanie. Takze gamery a stahovaci su odrezany. Taktiez upload 2mb je strasne malo aspon 5 az 10 mb by bolo fajn (upload na cloud je nekonecna rozpravka). O2 a Orange uz ponuka neobmedzene LTE tak snad aj swan zacne ,,opicit'' lebo takto to nepojde. A zakazniky servis mi pripada ako keby z cloveka robili dobry den a to doslova na silu chcu cloveku natlkat do hlavy ze nebo je zelene a trava modra. Lokalita-Revuca, Jelsava, Sivetice, Hucin, Novacany.

Tomáš

03.09.2017
Internet S
SWAN Najhorší internet... každý den v čase od 19:00-23:00 ked je najviac ludí na internete ide spomalene a pre hráčov neodporučam vôbec budu mat na hrach až 50percentný packetloss a technik nič nevyrieši :) za mna najhorší internet aky som videl. No a čo sa týka víkendov na hry môžete zabudnut ... Ten internet nepojde ani z daleka takou rychlostou aku vam garantuju :) niekedy mi pripadalo že free wifiny v OCčkach idu lepšie ako internet od swanu. Lokalika:Prievidza

Jožko

28.08.2017
Veľmi dobré
Cena a kvalita OK. Odporucam

Erik

28.08.2017
Internet M
Vyuzivame internet M na optike. Mozem odporucit, vyskusali sme viac poskytovatelov a mozem povedat ze SWAN zatial u nas TOP, ceny vyborna kvalita takisto.

Lucka

20.08.2017
Rádio wifi na streche 6/1 balík
môžem potvrdiť že to začína robiť problémy posledný týždeň a na infolinke nič nevidia, rýchlosť začala strašne kolísať ale dúfam že to začnú riešiť lebo sú prázdniny

krcheň j.

20.08.2017
Wifi mikrovlnka
pripojenie cez mikrovlnku v poslednom čase je strašne rušené v celej obci aj doline na považí ale hlavne že ovce platia a žiadne riešenie. konkurenčný kiki ide bez problémov to je zaujímavé že oni problémi nemajú takže zvažujem odchod a to som u nich už pár rokov.

Imro

19.08.2017
Ok
som spokojny

Rasťo

19.08.2017
Optika Internet S
Internet ide perfektne bez problemov. Odporučam

jano podhradie

19.08.2017
wifi internet 6/1 a cena 14,80€
raz to ide, raz to nejde, už ma nebaví stále vyvolávať a aj tak spravia z teba debila že u nich je všetko super, hľadaj chybu u seba! a čo ja som to montoval alebo vy?! kašlú na problémy!!!

Milan

19.08.2017
DSL internet 8/1 Mbit/s za 19,60€
Neustále výpadky a technik si z Vás stále robí srandu aby ste reštartovali rádio a podobné kraviny ale chybu nenájdu!

Rišo

17.08.2017
Internet - SWAN
Mame od swanu internet a zatial maximalna spokojnost. Odporucam kazdemu kto sa nevie rozhodnut, kvalita a cena je vyborna.

Stanislav

17.08.2017
Internet a TV na KVP v KE
balik za 17,99 - rychly internet a dobra TV. Kazda dalsia TV bez nutnosti STB. Super

Boris

17.08.2017
TO.doma L (70/5 Mbit/s)
Bratislava-Trnavka: V dobe zavedenia sluzby bola rychlost pripojenia stabilna na 60/5, mesiac po ale zrazu klesla na 6/2. Po reklamacii, sa technik uracil prist po 16 dnoch aj to po 2 urgenciach z mojej strany. Jedine co sa mu podarilo, bolo zvysit intenzitu signalu a rychlost na 30/5. Po mojej opatovnej staznosti sa ale len vyhovorili na zmluvne podmienky, ze ak je rychlost v rozpeti 20-80% z proklamovanej rychlosti, vsetko je v poriadku a moja staznost je neopodstatnena. Ak si SWAN mysli, ze toto je kvalitna sluzba a starost o zakaznika, tak im prajem skory krach. SWAN uz nikdy viac, neodporucam nikomu.

Vladimir

16.08.2017
DSL za 22,50 EUR
Neodporúčam výpadky,staré wifi zariadenie 1/10

Miro

12.08.2017
OK
bez vypadkov

Peter

11.08.2017
Košice - spokojnost
Mam v košiciach optiku, bez problemov, maximalna spokojnost odporucam.

Jožo

09.08.2017
Mam služby na optike som spokojny
všetko ide ako ma. Odporucam

Laura

04.08.2017
balik za 18,99 €
nad mieru spokojna

Imro

04.08.2017
Ok
nemám výhrady. Internet L na optike.

Jožo

03.08.2017
Pomer cena rychlost - OK
spokojnost.

Slavomír

02.08.2017
Internet, Televizia
Mame internet a televiziu v košiciach na tahanovciach. Super balik za super cenu, mame všetky programy ktore sme chceli. Odporucam

Lubomir

31.07.2017
Internet L
Skvela rychlost a cena!!! Iny poskytovatelia maju na nasej lokalite strasne slabu ponuku za vysoke ceny.

Ondrej

27.07.2017
Balik Duo Extra
Internet a TV za najlepsiu cenu na trhu. Odporucam

Peter M.

27.07.2017
TO.doma M
Mam lte internet TO.doma uz rok a zatial nemam ziaden problem. Internet na dom to bola najlepsia moznost internetu cena -rychlost.

Žaneta

26.07.2017
Mam internet a televiziu
Som spokojna s balikom sluzieb. Balik Duo M+ Košice

Fero

24.07.2017
Internet M
ide to dobre nemam ziadne obmedzenia rychlost stabilna

m28

24.07.2017
4G INTERNET v2.0
Pri sťahovaní dát veľké spomalenie rýchlosti. Klamanie zákazníka sa tu na slovensku sa považuje za normálne.

Jožo

24.07.2017
Spokojny zakaznik
Mozem odporucit.

Hráči Pozor

24.07.2017
Lagovanie, teleportoanie ping
pozor ak ste hráčom a chcete sa hrať online hry typu COD, Battlefield či CS tak neodporúčam tento internet teda žiadne LTE od swanu bude sa vám kolísať ping od 50 do 200 ms a budete ,,laggovať tzv. teleportovanie". A min 2x do mesiaca musíte reštartovať anténu proste samo od seba vyhodí žltý trojuholník s chybou, reštartujete anténu a naskočí.

Oliver

22.07.2017
Spokojný zákazník už 5 rokov
Naozaj veľmi dobrý prístup obchodníkov v Košiciach. Som spokojný.

Rišo

17.07.2017
Lepšie ako konkurencia
U nas ide pripojenie dobre. Lepsie ako Antik

Eugen

12.07.2017
rychle pripojenie - mam optiku od Swanu
Optika v Košiciach funguje spolahlivo. Mozem odporucit.

internet

02.07.2017
trnava
uplne zly internet, stale vypadava, každé 2 minuty ide potom na 10min. vypadne.

Jožo

02.07.2017
Sekanie internetu každých 10 sec.
Internet seká pri hrách každých 10 sekund na 3-4 sekundy neviete čo sa deje a celkovo je celý spomalený vypadáva,.... proste nanič, nekupovať.

Ľubo

28.06.2017
Košice
Môžem odporučiť

Viliam

27.06.2017
TOP
maximalna spokojnost, ludsky pristup

Alojz

27.06.2017
super
kvalitne pripojenie za super prachy

Jozo

23.06.2017
Stabilne pripojenie za super peniaze
Som spokojny mam fttb v ke

Michal

23.06.2017
Mám optiku v Košiciach
Ide to stabilne. Som spokojný zákazník už 3 roky.

Miroslav Gašparík

21.06.2017
Slabé
Nie som spokojný kolíše rýchlosť

Katka

13.06.2017
Ani zadarmo
Neustale vypadavanie signalu, zmena poradia stanic bez upozornenia-aspon raz za tyzden, cele spomalene,nikdy viac,ani zadarmo

Margareta

06.06.2017
Bratislava- Karlova Ves
Oresný prístup k zákazníkom, 24 hod. výpadok TV signálu, technik si vynúti celodennú prítomnosť v byte, že sa ozvú, Ale nikto neprišiel, na tel. len odkazovač,.....čakajte.....skúste opäť.....nikto nie je online chat...... Určite sú lepšie firmy, ktoré si vážia zákazníka...... :-( :-(

Gitka

30.05.2017
trnava
Tv programy často vypadávajú, komunikácia so zákazníkmi nulová

Miro

27.05.2017
Strašne
Jedno slovo ...zle

Zolo z Jelky

02.05.2017
DSL Internet M s rýchlosťou 15/1 Mbit/s
Tento internet bol kedysi super, ale postupom casu sa hodne spomalil. Casto je problem so stabilitou a to hlavne vo vecernych hodinach. Videohovor cez skype je casto problematicky. V lepsom pripade aspon sekany rozmazany obraz vidiet a to je pripojeny len jeden pocitac. Ten isty program ma aj priatelka o dve ulice dalej s tymi istymi problemami.

Dagmar

02.05.2017
Trnava
Navýšila som internet z S na M, samozrejme aj cena sa zvýšila - "samozrejme" internet S silnejší než int. M. Zaujímavé. A večer okolo 9 - 10 hod. nefunguje skoro vôbec. Mňa nezaujíma že veľa ludí je vtedy pripojených na internet! Ja platím za svoje peniaze, nie za cudzie!

Pilot

30.04.2017
Martin-Kollarova ul.
mam TO.doma S - max.spokojnosť,funguje na 100%.

Agent

29.04.2017
Nebrat !!! Citaj recenzie !!!
Som clovek co si vzdy pozrie recenzie na vsetko co kupujem. No neviem co som si myslel ked na LTE od SWAN som si recenzie nepozrel. A teraz to totalne lutujem. Vsetko co tu pisu nespojkojny uzivatelia sa deje aj u mna. Nestabilny, laguje, rychlost neskutocne kolise, cez sviatky vypadava, stahovanie obmedzene na 6mb/s,... A ked riesite problem tak vsetko je zle u vas len u nich nie... A mam ho len 1 mesiac. A uz hovoria ze moze byt vadny kabel, kontakt, moja wifi moj router ktory som kupil cisto novy a spolahlyvy asus. To co sa mi za 4 roky s dsl nikdy nestalo tak tu uz v 2 tyzdni problemi. A najlepsie je aby ste im vy furt volaly ze nieco nejde... A ked nejde robit si zapisi alebo pouzit aplikaciu na kontrolu spojenia... Boa a co keby ma ten internet 90 rocna babka ako jej to vysvetlia... Bohuzial technicka podpora je uboha a trepu stale to iste dookola lebo tomu nerozumeju a su si vedomi ze tato sluzba nieje spolahliva ale snazia sa ludi odrbavat ze je ..... Jednoznacne nebrat ! A to podla technika mam perfektny signal aj na tu najvyssiu rychlost.. Nenechajte sa zlakat na nizsiu cenu.

Jakub

27.04.2017
Ruky prec od swanu
Otrasny pristup. Neodborny support. Nekvalitne sluzby. Neodporucam nikomu

Milos

27.04.2017
neodporúčam swan
Som novy zakaznik a celkovo som s netom nespokojny, technicka podpora na bode mrazu

Lubo

25.04.2017
TO.doma L (LTE na doma, 3.7GHz)
Admin, prosim hodit hviezdicky do mojho predchadzajuceho prispevku, zabudol som ich naklikat :-)

Lubo

25.04.2017
TO.doma L (LTE na doma, 3.7GHz)
V Piestanoch zatia (cca 4 tyzdne) uplne v pohode. Funguje stabilne, bez vypadkov. Dobra volba v miestach mimo pokrytia VDSL a optiky.

Tomas

21.04.2017
Matematika
Ja mám 10 rokov Swan. A spojený 100/10 + 50 Tv cena 13.99 je najlepšia cena na Slovensku. Ale nete je 1:8 tak tak čo čakáte že net pôjde .100/10 stále na jednom kábliku je 7 ľudí.

Jozo

12.04.2017
neodporucam
men zo 70 kupenych ide necelych 40 a casto pada, dovolat sa kvoli vypadkom priam katastrofa, swan neodporucam

Ivan

06.04.2017
Mam 70/7 a aj to realne ide
Super rychlost 70/7 Mbit/s ktora aj realne ide. Som spokojny

xx

02.04.2017
Bratislava ruzinov
2 slova otras a grc!!! mam 70/5 19,90€ a realna rýchlosť 5,5/0,5 halooo jedná sa o LTE

pkk

02.03.2017
L 40/4
relaita 39,8/3,96 - OK

Tomáš

27.02.2017
Košice - Ťahanovce
pomer cena, kvalita, výkon, veľmi spokojný, chlapci na pobočke pomôžu s čímkoľvek.

Marian

27.02.2017
Optiku mam v Kosiciach na sidlisku Tahanovce
Velmi dobra rychlost a bezproblemovy internet.

mato

24.02.2017
na nic
mam 50/5 realne to ide 25 mbit / vyvolavanie nic neriesi , zvysil som na 70/7 ma som realne 38 -40 , ....vratil so sa na 50/5 , absolutna ignorancia , zvysia na chvylu a znova spat , otrasny pristup , ked podpisete dalej na vas kaslu !!!

Peter

20.02.2017
Bratislava
Internet funguje ale po zmerani je pomalsi a to je vraj optika

Lubor

06.02.2017
Servis a odstopenie
Odstúpiť od zmluvy ja fakt problém A komunikovať s pri probléme no to bola paráda po troch týždňoch urgovania mi operátor povie že o probléme vedia pretože majú dlhodobo hlásenia o výpadkov signálu a že to dnes záhrada najneskôr do týždňa vyriešia Po ďalšom týždni som odstúpil od zmluvy Trvalo im zaevidovat odstúpenie 15 dní Takže ID novembra som bez pripojenia 22 decembra som im posla aj model ale zmluva mi končí 28.2...............

Juraj

29.01.2017
internet
Doteraz som bol v BONET Bratislava. Kúpil ho swan. Ešte sme ani nepodpísali zmluvu a už ma na dva a možno aj viac dní odstavili od internetu 100 bez obmedzenia sťahovania za 10 €. Považujem to za neseriózne konanie. Keď sme boli v Bonete a niečo takéto sa stalo, do 15-30 minút od oznámenia poruchy prišiel osobne technik a poruchu odstránil. A čo Vy - kašlete na svojich zákazníkov. Našťastie je tu možnosť recenzií na Vaše služby. A to jednanie z Vašej linky pomoci - dobre v pondelok sa tým budú technici zaoberať. Požiadajte o kompenzáciu a podobne. VÝSMECH!!! Takto si Vaše služby za moje peniaze nepredstavujem. Idem hľadať iného dodávateľa.

Monika

27.01.2017
Trnava
Swan otras katastrofa hrôza cele zle!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Andrej

26.01.2017
Trnava
Nemôžem sa dočkať ako sa presťahujem na nový dom kde je optika od UPC

marcel

25.01.2017
katastrofa
klient servis stoji za nič, prvy krat som sa streto ls akym pracuju co sa tyka internetu, ze mi vlastne uz tyzden nejde a ich denodenna odpoved je no ja neviem no skuste...dakujem nidky viac.

Milan

19.01.2017
Banská Bystrica
Keď vtáčka lapajú pekne mu spievajú... Neobmedzený internet 8/4 Mbs asi tak 4 hodiny išiel a potom 0,5/0 a odozva 700 a vyššie. Po telefonáte mali všetko na sieti v poriadku, po 10 min to naskočilo ako malo ale zrovna tiež iba na 10 min. a zas to isté. A mám si zaplatiť ich technika keď to príde zmerať a ..(zdochol pes). Radšej nikdy viac

Sofia

18.01.2017
Mobilne internetove pripojenie.
Zlé, pomalé a nepolahlivé!!!! :-(

Stastnysom bol

18.01.2017
mobilny internet
Mal som mobilny internet od SWAN-u. Do konca roka 2016 som platil 5 Eur mesacne. mal som stale problemy s vypadnutym signalom, slabym pripojenim. Totalne o nicom. Len cena zavahala, ze tak ok teda. Mal som zmluvu do 31.12.2016, tak som sa informoval, ze to nemusim vypovedat, lebo sa budu zvysovat ceny, a aj tak budu nove zmluvy od 1.1.2017. Kedze som novu zmluvu nechcel, nepodpisal, tak stara automaticky zanikla. Ale oni zo SWANu mi posielaju faktury na novu zvysenu sumu, aj ked sluzbu uz ani nemam. Na email nereaguju. Ze vraj odpoved do 2 dni!!!! Ani po 4 dni nic! telefony neberu!!!! Na chate mi pisu blbosti, vseobecne info!!! Ich zakaznicka linka je zo zahranicia nedostupna!!!4 Amateri z bratislavskej Karlovky, kt.sa hraju na operatora!!!! Posmech!!! na nervy!!!! Nikomu neodporucam!

Adam

17.01.2017
x
Signal chytam iba v jednej izbe v byte, aj to vypadava a ked stratim signal, musim reštartovat mobil aby o5 chytilo. Velmi slabe pokrytie.. neodporučam, akurat zdražovat vedia, idem to rušit..

Mmmmmm

06.01.2017
Trnava
Cez celú obrazovku ospravedlnenie za celodenné výpadky televízie cez sviatky a ako ospravedlnenie programy navyše plus archív a nejde nič, ani obraz ani zvuk. Ani archív ktorý si platíme. Takže si celé svoje ospravedlnenie strcte do veľkej riti aj z celým zasratym swanom!!

Michal

04.01.2017
Kosice
Optika v Kosiciach uplne bez problemov. Vyuzivam 70 Mbit/s internet. Sluzby na optike od Swanu vrelo odporucam.

Pavol

01.01.2017
Balík 90/9 + 80 programov
V Bratislave v DNV internet aj digitálna televízia sú stabilné. Za rok to vypadlo asi iba raz - dvakrát na pár minút. Za 24,99 € mesačne dobrá voľba. Ak niekomu nejde internet plnou rýchlosťou, treba si overiť, aký máte WiFi router a takisto aj podprou WiFi v laptope. Nie všetky staršie notebooky podporujú WiFi normy b/g/n a ani nie všetky routery, takže nemusia prenášať plnú rýchlosť.

Mmmmm

25.12.2016
Trnava
Zle zle zle a ešte raz zle!!!!!! Cez sviatky aby človek pozeral do steny namiesto TV. Zákaznícka linka vie povedať len tolko ze problém riešia alebo aby sme vypli setobox na 10 minút a znova zapli, samozrejme prd platné!!!!!!

Petra

25.12.2016
Trnava
Swan urcite nikomu neodporucam,totalne su onicom a ako sa zda aj klamu ked tam zavolate.Scera sme im tam zavolali ze nam cely den nejde televizor.Povedala nam ze uz to riesa ze uz tam nieco vymienaju a ze do hodiny nam to pojde.Aj islo ale islo to len 2 hodiny a znovu nam to neislo az skoro do desiatej vecera.Tak nechapem ako to vymenili ked to nejde aj dnes nam stale rusi a nejde to.Preto Swan na sto percent neodporucam.Su najhorsi.

Peter

22.12.2016
To.doma L LTE 70/5
Otrasny internet. Realna rychlost kolise medzi 30-50Mbit/s. Niec nejde stiahnut rychlejsie ako 6Mbit/s. V zmluvnych podmienkach je toto obmedzenie len na video streaming a youtube. Ale toto obmedzenie si oni uplatnuju aj ked si stahujete data z vasho Cloudu.. Dake stahovanie filmov, hudby a pod, tak nato rovno zabudnite.. Platim 19,99€ mesacne za 6Mbit/s internet. To som rovno mohol ostat pri najlacnejsom ADSL internete za 11,99€ v Orange. A stale by som mal aspon tych 8Mbit/s. Nikomu neodporucam. Najhorsia volba v mojom zivote !!!!

Nespokojny zakaznik

06.12.2016
Bratislava Ruzinov
Rychlost hodnotim velmi zle, pretoze na mieste, kde byvam a pracujem, ziadny signal od swanu nechytam, takze rychlost 0. Do telefonu mi pritom bolo povedane, ze signal mat budem. A priznam sa, prvy mesiac som to len vyskusal a zda sa ze na mieste, kde to fungovalo, preto som to nevratil. To bolo posledny krat, ked som chytil nejaky signal. Ani mobil, ani usb lte huawei sa odvtedy nepripojilo. Po odoslani odstupenia od zmluvy 3 mesiace po mi stale chodia faktury a dnes som zistil, ze nevedu ziadne odstupenie od zmluvy. Obycajna slovenska firma zijuca z predaja nefunkcnych sim kariet. Smejdi ako vysity, akurat nas nemusia zvazat na autobusoch.

Jeden Pan

03.12.2016
To Doma LTE 25/2
Nikdy nic od nich nekupovat To doma 25/2 mb/s v skutocnosti ide 15/2 niekedy 18/2. Online hry laguju 24/7 ked im volate prepinaju vas medzi operatormy ako blbci a nakoniec povedia, ze u nich nie je chyba. Samozrejme ze doteraz mi nic nelagovalo len odkedy namontovali ten poltovar nazyvany LTE to doma.

lubino

23.11.2016
SHIT
Najhorsi shit ping 800-1000 na tom sa neda nic robit

Tomás Nagy

16.11.2016
To je hovno
Technici boli tu 4 hodin na instalovaniu antenu a potom sme merali 8Mb/s a mám 12Mb/s balík. Pytal som ze ako to bude vyryesit ten problem technici povedali ze nemám lepsi signal. A potom pytam SWAN a reagovali tak: Dobrý deň, pán Nagy, ďakujeme za Vašu požiadavku. V rámci rýchlostných parametrov služby TO.doma S je stanovený rýchlostný limit pre download 12 Mbit. To znamená, že 12 Mbit je navyššia dosiahnuteľná rýchlosť, táto rýchlosť však nie je garantovaná. V prípade, že bude reálna rýchlosť minimálne o polovicu nižšia je možné riešiť rekalmáciu rýchlosti služby. Pre meranie rýchlosti Vám môžem odporučiť pripojenie ak za routerom tak káblom a meranie v rôznych časoch cez merače www.speedtest.net alebo speedmeter.swan.sk. Výsledky speedtestov pri neprimeranom znížení rýchlosti služby nám môžete poslať prostredníctvom kontaktného formulára. Ďakujem za porozumenie a prajem Vám príjemný deň. Preco nie je vypisane na webovej stranke ze negarantuju 12Mb/s?

aaa

15.11.2016
Bratislava, Dúbravka s programom 50/5
Mal som do bytu natiahnuté pripojenie cez ich sieťový kábel, bez routeru a zapájal som ho do 2 rôznych počítačov. (cez vzduch(=WIFI) nejde plná rýchlosť pripojenia, cez kábel áno) 7 som nahlasoval rovnaký problém, že mi vždy po asi týždni vypadne pripojenie a zostane vypadnuté. Boli schopní vždy iba resetnúť ich "veľký" základný router v paneláku, pripojenie nabehlo. Som ITčkár. Na 7.krát som odmietol ich reset a zvýšeným hlasom ich dotlačil k návšteve technika v dome. Po obhliadke bol záver, že ICH ROUTER MÁ ZLÝ FIRMWARE, PRI PRIPÁJANí DVOCH RôZNYCH SIEŤOVIEK SA MU NAPLNí AKÁSI TABUĽKA A POTOM TAM ĎALŠIE ZARIADENIE NEPUSTí. A NEMAJÚ UPDATE FIRMWARE. Ako riešenie mi navrhli router doma, ktorý bude pre ich veľký router viditeľný ako jedno zariadenie a za ním už si napojím, čo chcem. Moja otázka na to: To nie je chyba na mojej strane a či vykompenzujú ich chybu zapožičaním routera. Technik: To neviem, skúste zavolať na náš customer servis. Zavolal som, Oni, že: Prepáčte, my routery nezapožičiavame. Ja: viem, vyriešte to nejak. Oni: nevieme to nijako vyriešiť. Ja: dajte mi vášho manažéra On: to nemôžeme Ja: dajte mi vášho manažéra!!! operátor zasa: to nemôžem ... a takto sme sa doťahovali až kým som nezložil. Po čase problém nastal znova, zavolal som stopol som reč operátora na začiatku a vypýtal si ich manažéra rovno. Dal mi nejakého šéfa technikov A TU NASTAL ÚPLNý VRCHOL, KTORý SOM EŠTE NIKDY NEZAŽIL. CEZ FAKT, ŽE PROBLÉM ICH VLASTNý TECHNIK OZNAČIL AKO NA ICH STRANE, TENTO ŠÉF TECHNIKOV SA MI ZAČAL VYHRÁŽAŤ, ŽE VLASTNE IM JA ZAHLCUJEM ZARIADENIE, ČO MôŽU BRAŤ AKO POŠKODZOVANIE ICH SIETE A ZA TO MA EŠTE MôŽU POŤAHOVAŤ NA POLíCIU A PýTAŤ KOMPENZÁCIU. TECHNICKY SOM MU VYSVETLIL, ŽE KEĎŽE JE PROBLÉM ZJAVNE NA ICH STRANE, BY ICH TO PRI PRVOM KROKU SMEROM PROTI MNE ÚPLNE ODROVNALO PRED AKOUKOĽVEK INŠTITÚCIOU A NAOPAK, ŽE JA UROBíM, ČO BUDEM VNíMAŤ AKO DOSTATOČNÉ, ABY TENTO ICH TRAPAS TRAPASOV NEZOSTAL LEN TAK, VRÁTANE "REKLAMY" V IT SEKTORE. ČIŽE NECH SA PÁČI, PRETO PíŠEM TÚTO RECENZIU.

Fero

18.10.2016
50/5
Dobrá rýchlosť a stabilita pripojenia. Odpovedá tomu čo som si objednal. Sieťový kábel je ťahaný popri elektrických stupačkách zo switchu na prízemí bytového domu.

Hajdu

07.10.2016
Optika 50/5
Opticky internet?!? Namiesto optickeho kabla (alebo min. CAT6 ci CAT7) tahany do bytu lacnym UTP CAT5 kablom. Preto je rychlost 1/3tinova od garantovane. Ak este nepocitame pocet pripojenych na linku - potom je aj 1/5tinova (vecer, sobota, nedela, sviatky). To nam nikto nepovedal!!! Neviem, ci vydrzime este 20 mes. viazanost.

Dan

06.10.2016
50/5
...FURT ZDRAZUJU!

Rena

21.09.2016
Optika 60/6
Mam 60/6mb/s a realna hodnota 25 - 42mb/s! Z technickej podpory odpoved: vsetko je OK, internet Vam funguje. Garantovana rychlost 60/6 je asi len v serverovny!!!

Milan

19.09.2016
LTE doma
Totálna nespokojnosť, garantovanú rýchlosť načítalo snaď len pri montáži. Mám 25mb/s Košice centrum, a realne hodnoty v priemere ide 5 až 7mb/s!! Z technickej podpory ignorácia a msg typu všetko je OK internet Vám funguje rýchlosť sa nedá garantovať. + časté reštarty antény. Staré dobré dsl.. dávam výpoveď uvidíme čo oni nato

Katarina

24.08.2016
Opticky internet L
Spokojnost s rychlostou voci cene.Teraz este aj vacsia rychlost...pomoc a podpora na viac volani :/

Henrich

19.08.2016
Bratislava
Mame ten duo balik L, telka super, vela kanalov, internet fici, zatial spoojnost

Boris

15.08.2016
LTE
Som spokojny, i ked obcas registrujem nejake vypadky, hlavne pri burke, ale s rychlostou som maximalne spkojny, takisto aj s rychlou montazou.

Molo

10.08.2016
shit
shit

Jozef

01.08.2016
LTE internet...
Montaz rychla...stabilita pripojenia slaba...vypadava signal...antena je neschopna sa sama pripojit...treba na znovu pripojenie restart anteny...odozva na staznosti rychla...efektivnost odstranenia zavady nulova...skusaju vsetko mozne len uplne vymenenie anteny ich nenapadne...

Peter

28.07.2016
LTE bezdrotove pripojenie
Rychle a jednoduche pripojenie, pohode rychlost voci cene...

lorant

22.07.2016
nespokojný
Nikde viac v živote

Tomáš

23.03.2016
Nitra bezdrotove pripojenie
Najhorší internet aký som kedy mal.Vysoká odozva,problém pozerať filmy online nie to ešte hrať hry.Keď tento problém oznámim technikom odpovedajú všetko je vporiadku pritom 2 roky nebol problém s internetom a teraz keď sa problém naskytol,tak dlhšie ako 2 mesiace odpovedajú,že je všetko okej.Moj názor je,že pribrali veľké množstvo ludí na linku no služby nedosahujú kvality ako pred tým.Neodporúčam.Nulová spolupráca s klientom,velká nespokojnosť.

Miroslav Sivo

17.03.2016
Nitra-Vzdušne pripojenie
Katastrofa vo večerných hodinách kolíše,klesá aj o 80%.Technik sa vyjadril že jeho meranie cez deň je ok a vôbec nereaguje na moje merania ich službou ktoré som im posielal.

Simon Technik

11.02.2016
Trnava
Hrozné niečo internet večer úplne spomalený mimochodom máme 40/40 mbps a mali sme 1/1 niekdy aj nižšie :( :/

Dia

03.02.2016
internet + televízia; balíček 'L'
Poskytnutý router je chybný, alebo zle nakonfigurovaný. V pravidelných intervaloch stráca signál wifi. Pri pripojení viac ako dvoch zariadení (laptop+telefón) na treťom wifi ani nenájde. S televíziou nemám žiadny problém.

< Späť na detail providera