ISPER,s.r.o.

Hodnotenie ISPER,s.r.o.

3.6
52
(3.6)
(3.6)
(3.6)
(3.7)

Marcel s rodinou

25.11.2021
Podakovanie
Dakujeme Vam za doposial poskytovane sluzby v Dunajskej Luznej, boli sme velmi spokojny. Silno doporucime vase sluzby a zakaznicky servis, ktory riesi poziadavka takmer ihned aj mimo pracovnych hodin. Co sa v dnesnoj dobe len tak nevidi. Nakolko nam poskytli optiku v obci chceme ju vyskusat. Pokial spokojni nebudeme sme znovu u Vas. Vdaka este raz.
ISPER,s.r.o. ISPER,s.r.o. 26.11.2021
Dobrý deň, ďakujeme Vám veľmi pekne a prajeme Vám veľa šťastia.

Emil

09.11.2021
Televizia
Dakujem Vam za poskytovane sluzby najma vasu novu Televiziu, jednoducha obsluha, kvalitny obraz, archiv. Vyuzivam aj na mobile hlavne ked musim niekde dlho cakat. Taktiez zmenu programov mi pan po zavolani urobil takmer okamzite. Zatial spokojnost. Nech vam to vydrzi.
ISPER,s.r.o. ISPER,s.r.o. 09.11.2021
Dobrý deň, sme radi, že sa Vám náš produkt páči a ste sním spokojný. Prajeme Vám veľa pekných zážitkov.

Abraham

02.11.2021
presun pripojenia
Ak som niečo potreboval, vždy som mal kam zavolať a dohodol som vec k mojej spokojnosti. Naposledy som sa sťahoval z Petržalky do Hamuliakova - chválim rýchlosť pripojenia.
ISPER,s.r.o. ISPER,s.r.o. 02.11.2021
Ďakujeme pekne za kladné hodnotenie.

Hanci

14.10.2021
Sluzby
Vazena spolocnost. Odkedy som presla od konkurencie v Petrzalke ku vam nelutujem ani sekundu. Sluzby bez problemov televizia super. A hlavne zakaznicky pristup na vasej linke, kde ked clovek nieco potrebuje vybavit informovat sa rozprava so zivym operatorom a hned :). Nech vam to vydrzi.
ISPER,s.r.o. ISPER,s.r.o. 14.10.2021
Ďakujeme pekne. Sme radi, že ste s našimi službami spokojná.

Jozef a Anna

27.08.2021
Podakovanie
Dobry den, chceli by sme sa podakovat spolocnosti za dlhorocne kvalitne poskytovanie sluzieb. Prestahovali sme sa na Zahorie, kde zial nemate signal. Ked raz budte mat urcite budeme Vasimi zakaznikmi znovu. S pozdravom
ISPER,s.r.o. ISPER,s.r.o. 30.08.2021
Dakujeme pekne v mene celeho kolektivu ISPER s.r.o.

Simon

30.07.2021
Internet TV2GO
Ked sa rozhodujete akeho operatora zvolit v bytovkach na Scilovej odporucam spolocnost ISPER. Od nahlasenia poziadavky az po podpisanie zmluvy vsetko na 100%, Bez zbytočných navstev a cakania na osobnom kontakte, vsetko vybavene cez telefon resp mail.Internet a telka zatial bez problemov. Vdaka
ISPER,s.r.o. ISPER,s.r.o. 02.08.2021
V mene kolektivu ISPER s.r.o. Vam velmi pekne dakujeme za kladne hodnotenie.

Simon

18.07.2021
Televizia
Dakujem spolocnosti. Konecne mam telku v Hamuliakove, ktora sa da bez vypadkov sledovat. Archiv si nemusim platit zvlast ako to bolo doposial u ineho operatora, ktoreho vysielanie vypadlo este bola burka iba v Bratislave. Cena sluzby neporovnatelna. Ked sa rozhodujete, naozaj doporucujem.
ISPER,s.r.o. ISPER,s.r.o. 19.07.2021
V mene kolektívu spoločnosti ISPER s.r.o. Vám veľmi pekne ďakujeme.

Jana

10.06.2021
Internet
Nezvyknem pisat recenzie, ale teraz som sa rozhodla podakovat za sluzby tejto spolocnosti. Presla som od ineho operatora asi pred dvoma mesiacmi a vobec nebanujem. Komunikacia, sluzby, pristup s tym som sa uz dlho nestretla. Dakujem aj panovi na osobnom kontakte, ktory mal som mnou trpezlivost a vsetko mi dopodrobna nakreslil a vysvetlil (aj ked nechcel byt spomenuty :) ) Este raz vdaka.
ISPER,s.r.o. ISPER,s.r.o. 11.06.2021
Dakujeme pekne v mene celeho kolektivu spolocnosti ISPER s.r.o.

Erik

07.05.2021
Internet a TV
Internet funguje na 100 % bez výpadkov.Technici šikovný vedia pomôcť s akýmkoľvek riešením. Môžem iba vrelo odporúčať :)
ISPER,s.r.o. ISPER,s.r.o. 17.05.2021
V mene spoločnosti ISPER s.r.o. Vam pekne Dakujeme

Milada

21.04.2021
Zelena voda
Konecne som nasla operatora v tejto lokalite so sluzbami na urovni. Internet televizia bez problemov, cista a rychla instalacia, komunikacia na infolinke mili bezprostredni ludia. Nech vam to vydrzi :).
ISPER,s.r.o. ISPER,s.r.o. 21.04.2021
V mene kolektívu spoločnosti ISPER s.r.o. Vám veľmi pekne ďakujeme.

Zdenka

18.03.2021
Internet
Hviezdne byvanie - prijemne potesila sprava o znizeni ceny za novu sluzbu - este viac takychto pozitivnych sprav :))) Dakujem
ISPER,s.r.o. ISPER,s.r.o. 19.03.2021
Za celý kolektív spoločnosti ISPER Vám pekne ďakujeme.

Kika

10.03.2021
Internet a televizia
Ahojte. Presla som od operatora v Moste pri Bratislave, ktoreho sluzby boli katastrofalne a komunikacia otrasna. Pouzivam sluzby uz pol roka a neviem si vynachvalit kvalitu a hlavne komunikaciu telefonicku a mailovu s ich infolinkou. Ziadne cakanie na riesenie problemu. Okamzita reakcia. Som milo prekvapena v dnesnej dobe "automatickych" agentov. Dakujem.
ISPER,s.r.o. ISPER,s.r.o. 10.03.2021
Dakujeme pekne

Milan

19.01.2021
TV2GO
Zacal som vyuzivat televiziu TV2GO v Hamuliakove a som prijemne prekvapeny. Set-top box - jednoduche ovladanie, prehladne menu, telku sledujem aj na mobile kdekolvek mam pristup na internet, zatial slape super. Dakujem panovi na ich osobnom kontakte za trpezlivost a vysvetlenie.

Veronika

12.01.2021
Sluzby
Dobry den, nezvyknem pisat recenzie ale v tomto pripade napisem. Mala som uz dvoch operatorov a vyuzivala som internet a televiziu v Petrzalke. Mala som permanetne problemy so sluzbami ako aj s osobnym kontaktom, kde som cakala v rade, telefonickym kontaktom kde som sa musela vzdy preklikavat az som sa dostala k zivemu cloveku, ktory mi aj tak nepomohol. Presla som za vyhodnych podmienok k spolocnosti ISPER. Vyuzivam sluzby uz pol roka a bez problemov. Sluzby konecne funguju spolahlivo a na osobnom alebo telefonickom kontakte rozpravam so sikovními ludmi, ktori mi zatial vzdy ochotne poradili. Dovolam sa zakazdym a na email odpovedaju takmer okamzite. Silno odporucam spolocnost a jej sluzby.

Viktor

08.01.2021
Internet TV2GO
Dobry den. Vyuziva sluzby v Rovinke. Zatial vsetko bez problemov. Na zakaznickej linke kedykolvek ochotne poradia alebo usmernia. Spokojnost s odporucanim.

Petrzalcan

12.11.2020
Osuskeho
Net ide bez problemov, telka ma oneskorenie oproti realnemu casu asi o minutu, inak funguje vyborne.

Miro

18.09.2020
komunikacia
vsetko ok,okrem komunikacie - kedy som tam volal,nikdy mi nikto nedvihol - telefon zvonil a zvonil a reakcia ziadna
ISPER,s.r.o. ISPER,s.r.o. 18.09.2020
Dobrý deň, je nám ľúto, že máte takúto skúsenosť. Denne sa snažíme reagovať na všetky telefonáty. Prosíme Vás o poslanie čísla Vašej zákazníckej zmluvy, následne Vás budeme kontaktovať a pokúsime sa vyhovieť Vašim požiadavkám, prípadne zlepšiť vnútro firemné procesy.

Wladimir

21.06.2020
Isper rovinka
V rovinke to určite odporúčam. Prešiel som z o2 na doma kde som mal fup 500gb čo mi nestačilo. Rýchlosť nekoliše, za prvý mesiac žiadne výpadky. Montáž taktiež bezproblémova.

Peťko

21.05.2020
Hamuliakovo
Chválim šikovných a trpezlivých technikov. Vyriešili moje domáce trable :)

Jaro

09.05.2020
Podunajske Biskupice
S isperom som velmi dpokojny. Internet je rychly a stabilny, plus rychlost uploadu, je taka ako nema ziadny iny provider v danej kategorii. Vyhoda je to ak mate doma NAS ku ktoremu sa chcete pripajat z vonka, napr pozriet si film aj na dovolenke, alebo na sluzobnej ceste.

Michal

19.03.2020
Kvalita za rozumnu cenu
Zatial spokojnost. Rychle zriadenie sluzby, vyborna komunikacia. Stabilita taktiez super - rychlost drzi aj v spicke

Andrej

19.11.2019
Internet a Tv
Rychla komunikacia a instalacia. Vsetko zatial funguje ako som ocakaval.

Pilot

01.10.2019
Petrzalka, priemyselna zona
spokojnost

anonymous

25.07.2019
Telka v mobile
Chcel som dat 5 hviezd, tak len doplnam.

anonymous

25.07.2019
Telka v mobile
Nemôžem dopustiť na tv produkt ISPER TV2GO. Doma mám pripojený k TV setobox + vrámci paušálu mobilnú aplikáciu (myslím že to je aj na viac zariadení, mne stačí jedna). Na dovolenke na pláži v Maroku som tak mohol sledovať obľúbenú Tour de France :)

Mato Z.

03.06.2019
internet v byte
ja som spokojný, sem tam ich treba telefonicky upozorniť (mam ich 10 rokov +- a zatial 2x), že klesá rýchlosť, ale dajú veci na správnu mieru. Som lajdák a z času na čas zabudnem včas zaplatiť. Nikdy žiadne vyhrážky odpojením ani pokuty. A bez viazanosti.

Jaso

29.05.2019
Internet+Ispertv2go
Za ten cas co to mam ziadne problemy odporucam.

xxx

13.05.2019
Internet a tv
Spokojnost, pred nedavnom som vymenil wifi, lebo som zistil, ze nie je problem s internetom ale so zarusenim od susedov

Lukas H.

25.03.2019
internet
v podstate funguju uz len ako podvodnici, ak chcete vecer pozerat amazon prime, twitch alebo netflix, budu to vyhodene peniaze, 480p na YT ide ako/tak, vyzeraju lacno, ale byva to spojenie horsie a nekvalitnejsie ako 3g (to nesrandujem)

Palo

19.03.2019
doma
Katastrofa, tak ako v Ba, tak aj Biel, katastrofa ...

Adam J.

18.02.2019
internet v Petržalke
Viackrát som sa už sťhoval, vždy mi vyšli v ústrety a zachovali sa korektne. Tiež som si menil rýchlosť zo základu na 100/100 Mbps podľa potreby, operatívne mi to upravili podľa toho čo som potreboval.

Lucia

28.01.2019
Dom Extra
Mám pripojenie v Dunajskej Lužnej, tiež používam ich TV cez internet, všetko šlape - spokojnosť.

Janula

06.12.2018
internet
najhorsi internet,emaily a youtube musim pozerat cez mobil:( nenapisu nic nikde na stranku, ze je vypadok alebo co ci pracuju na tom,katastrofa,tvaria sa ze problem nemaju,podvodnici

Michal

04.12.2018
posledný týždeň
...je internet nepoužiteľný, najmä po 15tej totálne spomalenie až výpadky. Nechápem ako si to môžu dovoliť...tí čo sedia za tými servermi musia vidieť, že sa to deje a nie je to jeden deň ani dva...načo mi je taký internet, keď po práci nemôžem ani normálne nakúpiť na alze lebo to neustále padá??.. budúcú týždeň hneď bežím do UPC

Erik

03.12.2018
internet Petržalka
Hodnotenie hovori za seba, a nepomozu tomu ani tie 5kove. Ak mate inu moznost, nikdy si nedavajte tohto providera. Nulova komunikacia, nulova snaha o odstranenie problemov, ktore su neustale. Standardne vecer sa stava, ze si nemozete pozriet ani video na YT, a ani nesnivajte o Netflixe v lepsom rozliseni. Ked maju vypadok, tak pokojne 3-4 hodinky (internet vtedy ide prerusovane asi 30kB...) alebo aj cely vecer. Vobec im to neprekaza, takto funguju uz par rokov a ponukaju k tomu televiziu, ktora je rovnako nespolahliva - proste mate akoze lacny internet, ale rychlostou mozno na urovni roku 2005-2007 (to neprehanam). Ked nahodou potrebujete robit z domu v noci, zistite, ze po polnoci rychlost klesa, to bude ich nejaka specialita, ze vacsina ide spat, tak obrazne povedane utiahneme kohutik. RUKY PREC od nich

Tina

27.11.2018
Petržalka
Veľmi slabý net vo večerných hodinách mám problém otvoriť aj stránku Isper pritom router mám výkonný.

Tomas

03.10.2018
nic moc tento net
dost casto vypadky a nestabilne pripojenie rychlosti, nie som spokojny

Pavol

12.04.2018
DOM
Internet stabilny, nevypadava, na to ze je to antenove pripojenie naozaj spokojnost...aj vo vecernych hodinach rychlost dosahuje pozadovane hodnoty.

Ján Tešivý

12.04.2018
Isper Gigabit
Proste paráda! Výpadok som postrehol jeden za celé obdobie. Rýchlosť po pripojení kvalitného routra - 750mbit som nameral v telefone

Kosto

20.03.2018
Gigabit
Mam od Isperu sluzbu Internet Gigabit zatial 3 mesiace a musim povedat ze som naozaj velmi spokojny. Vypadky som nezaznamenal ziadne a internet je naozaj rychly.

Branislav Gunta

01.02.2018
Vynikajuce rychlosti bez vypadkov
Nevereil som gigabitu, ale rychlosti sa naozaj pohybuju realne cez 800Mbps. Za mna velka spokojnost.

(HB)

28.01.2018
HB Standard
Nato ze sa jedna o bezdrotove pripojenie musim povedat ze je stabilne a to aj v nepriaznivych podmienkach(osobne si nespominam na nic). V pripade vacsej poruchy ktora bola sposobena nepriaznivym pocasim(vietor zlomil antenu aj ) im to trvalo cca 1 az 2 dni co je podla mojho nazoru v celku rychle s porovnanim s inymi providermi, ktorym trvaju jednoduchsie ukony ovela dlhsie. Co sa tyka rychlosti vs cena tak mi to pride dost ale v pripade WAN byva cena vzdy vyssia ako napr pri optike. So supportom som zatial velmi nekomunikoval lebo nebol nato dovod a to minimum co som riesil pri zapajani mi prislo v pohode.

Peto

29.12.2017
Internet
Kvalita a stabilita bezdrotoveho pripojenia v Hviezdoslavove iba priemerna, vypadky, kvalita infrastruktry amaterska. Cena za sluzby vsak ako ponuka kvalitu konkurenicia. Statostilovost o zakaznika klesa umerne s poctom problemov vyskytnutych s pripojenim a nakoniec volia odmlcanie sa. Takze ak radi pisete, vyvovalate, navstevujete svojho pokytovatela internetu mozete zvazit.

Tomáš Zvara

05.11.2017
Internet
Rýchlosť a stabilita - veľmi veľmi zlé, linka flappuje, písal som aj viacero emailov kde som priložil testy, nič sa s tým nerobilo, internet viac nejde ako ide. Speedtest poväčšine meria až smiešne hodnoty. Pomer cena a rýchlosť - povedal by som, že tento faktor je priemerný, výhodou je neviazanosť, avšak cena/rýchlosť - pokiaľ by teda bola dohodnutá rýchlosť aj reálna, tak by to bolo celkom v poriadku. Rýchlosť zriadenia služby - Služba bola poskytnutá síce relatívne promptne, ale kvalita amaterizmu. Navŕtané nové diery v stenách, káble krížom cez miestnosť, veľká hrča káblov, bordel a navyše použili môj osobný počítač za mojej neprítomnosti, ktorý im ani nebol potrebný a káble boli ťahané úplne ináč, než im to bolo pripravené a vysvetlené! Starostlivosť o klienta - ako som povedal, snažil som sa začať emailovú komunikáciu so servisom, ale bez odozvy. Internet je veľmi zlej kvality. Na napísanie tejto recenzie som odbehol od večere, tak zlé to je.

vlado

05.10.2017
internet a TV v mobile
sme na dedine pri BA, pripojenie mikrovlnnou anténou, prešli sme k nim pred dvoma rokmi od poskytovateľa, s ktorým to už nebolo možné, bol drahý, katastrofálne pomalý a nepružný, priznám sa, sme trochu náročnejší užívatelia, pozeráme cez net televízne programy, videá, a tak sme hľadali niekoho rýchlejšieho, s kým sa dajú operatívne riešiť aj prípadné problémy, no a konečne sme maximálne spokojní ! rýchlosť fantastická aj na mikrovlnke a bez výpadkov (raz v lete počas silnej búrky bol, no to bolo iné kafé, vtedy bol výpadok elektriky v celom regióne Vajnory, Rača, Dunajská Lužná, Šamorín), fantastická je aj ich služba TV v mobile (tablete), to si vychutnávame telku aj mimo domova, ja osobne najmä športové programy (futbal, hokejík) o ktoré by som nerád prišiel, keď nie som doma :-)

Mustafa

18.09.2017
Internet
Neodporúčam tohto poskytovateľa...za tie prachy čo platím (ISPER-net,Štandard)...otrasná rýchlosť, opakované výpadky najmä cez deň.Živé vysielanie zahraničných televízií sa cez ich sieť ani nedá pozerať. Vážne začínam uvažovať o vypovedaní zmluvy !

HB

12.06.2017
tv + internet
Jedným slovom hnus!!! Čo sa týka Hviezdosalvova - HB nič nefunguje tak ako má. Neustále nám vypadávajú programy a ochota pracovníkov Isperu stojí za prt. Stále stále nejaký problém. Keď zavoláte na servis tak Vám zdvihne neochotná tetuška ktorá si ani nezapíše že som volala a mohla by som čakať donekonečna aby ma niekto kontaktoval. Opätovne je potrebné písať maily a vyvolávať. A keď si človek požiada o kompenzáciu tak dostanem odpoveď formou výhovorky že buď mohol za to vietor alebo búrka atď. NEODPORÚČAM!!!!!!

Martin

28.04.2017
neuveritelene pomaly internet na kopčianskej
Aj keď sa ISPER pýši cenou (aktuálne 11 e za mesiac), nikomu na Kopčianskej v Bratislave neodporučam túto spoločnosť - internet neustále vypadáva a stránky naťahuje neuveritelne pomaly (aj napriek tomu, že speed test dopadne vždy v pohode). Odporúčam si určite priplatiť u inej spoločnosti, inak budete šedivejší rýchlejšia ako Vám to príroda naplánovala!

KANISTER

22.02.2017
isper extra dunajska luzna
som uplne spokojny.odporucam kazdemu

isperacik

19.02.2017
internet
katastrofa, neodporucam, amaterizmus na plnej ciare, spekulacie ...

quickfingers

14.10.2016
cele zle, kazdym rokom horsie, doslova
cele zle, kazdym rokom horsie, doslova

sova

04.05.2016
Petrzalka
Fantasticke, ziadna viazanost, zapojenie niekedy uz na druhy den, bezkonkurencna rychlost a cena.

< Späť na detail providera